Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A magyarok jelentős része...

A magyarok jelentős része miért az ukránokat hibáztatja azért hogy rájuk támadtak az oroszok?

Figyelt kérdés
Ez ilyen fordított gondolkodás? Áldozathibáztatás?
2022. nov. 2. 07:44
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
62%
Mind az ukránok mind a nato hibásak miatta. Már honapokkal előtte figyelmeztettek hogy ez lessz. A nemzetközi válasz meg olyan volt hogy úgy sem merik
2022. nov. 2. 12:33
 42/43 anonim ***** válasza:
18%

"Ezt tették az oroszok is."

Nem. Az trötént, hogy miután az oroszok bábkormánya elvesztette a választásokat, Putyinék elkezdtek felfegyverezni egy csomó szeparatistát, akik kiverték a balhét Ukrajnában. Putyin meg erre "jajj báncsák szegény szeparatistáinkat az ukrán nácikok" alapon lerohatna Ukrajnát.

"De én magyar vagyok, nem ukrán, lesz.arom, hogy a "magyarokat ért atrocitások nagyságrendekkel kisebbek, mint az orosz agresszió". Engem az érdekel, hogy az ukránok hagyjanak fel a magyarok üldözésével, ha ez megvan, akkor talán esetleg elmorzsolok pár könnycseppet az ukránokért is."

Oké, keresztkérdés.

Szerinted az ukránok fel fognak hagyni a magyarok vegzálásával attól, hogy Putyin lerohanta őket?

Ugye a levert turul esete is azt jelzi, hogy igenis, az ukránok fel fognak hagyni a magyarok vegzálásával? Ugye??

Hát nagyon nem, sőt elmondom neked, ettől a háborútól csak nőni fog a nacionalisták száma Ukrajnában, mint ahogy az történt 2014 után is. Jóformán alig léteztek nacionalista csapatok azelőtt Ukrajnában, ezek mind a Krím annexiója után kezdtek megerősödni, mint ahogy az Azov is.

2022. nov. 2. 13:24
 43/43 anonim ***** válasza:
66%

#43 Igen, hiszen ha nincs Ukrajna, nincsenek ukránok, akkor vegzálni sem tudják a magyarokat :)

Szóval értem, ha az ukránok utálják az oroszokat, mert az oroszok bántsák az ukránokat, akkor az ukránok reakciója természetes, jó. De ha az ukránok vegzálják a magyarokat, és a magyarok nem tartják oda a másik arcukat is, akkor a magyarok rósz. Kicsit sem kettős mérce. B+

#37 Ocsmány hazug vagy. A magyar kormány pedig ennél többet kb. már csak Ukrajna megtámadásával tudna tenni. A kárpátaljai magyarokat pedig tömegével üldözték át Magyarországra az ukránok, de kérdem én, hogy miért az őslakos magyaroknak kellene elmenniük az ő földjükről, miért nem az ukránoknak kell megváltozniuk? Vagy akkor a rasszizmusra is mostantól az a megoldás, hogy az összes fekete és fehér takarodjon Afrikába illetve Európába? Az antiszemitizmusra is az a megoldás, hogy a zsidók alijázzanak, ha nem tetszik valami? Nyilván nem, csak a magyarok dögöljenek meg az antimagyar fajtátok szerint. Végül is, ha az ukránoknak olyan rosszak az oroszok, akkor miért védekeznek, miért nem mennek el, és élnek máshol? Sok sikert a további duplagondolhoz ezek után.

2022. nov. 2. 14:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!