Sokunknak van erkölcse és igazságérzete és szimplán nem támogatjuk azt az agresszor országot és a vezetőjét, aki ártatlan embereket öl.
Nem olvasok CNN-t, ATV-t, meg mittomén milyen általatok propagandának nevezett médiát, de mégis úgy gondolom, hogy az az ország, aki katonai erővel rohan le egy másikat és embereket ől, az bűnös!
Semmi köze ennek a propagandához.
2022. nov. 2. 08:02
12/43 anonim válasza:
11es, jah, és ezek szerint, mindenhol, akkor Orbán is amerikai báb, amiért nem hajlandó kilépni a NATO-ból és az EU-ból és továbbra is atlanti párti?
Ezt a baromságot.
2022. nov. 2. 08:03
13/43 anonim válasza:
#13 Pedig így van, ahogy írod.
2022. nov. 2. 08:04
14/43 anonim válasza:
14es, ajánlom, hogy beszélgess erről pár Ukránnal, én megtettem és hidd el, hogy a magyarság kérdése szóba se jött, viszont nagyon szivesen elmesélték az ő oldalukat. És nagyon-nagyon máshogy látják!
2022. nov. 2. 08:07
15/43 anonim válasza:
13#
Orbán érdekeket néz.
Jelenleg az EU tagság gazdaságilag megéri, a NATO tagság meg nem sok vizet zavar.
2022. nov. 2. 08:08
16/43 anonim válasza:
tizes: megtámadtak egy szuverén országot. Mit lehet ezen szépíteni? Az más dolog, hogy a donbaszban mindkét oldal követett el szörnyűségeket, de a nemzetközi diplomácia a füle botját se mozdította a kivizsgálások érdekében.
2022. nov. 2. 08:08
17/43 anonim válasza:
#15 Te se beszéltél többet ukránokkal, mint én. Viszont egyszer egy kérdésben kikértem kárpátaljai magyarok véleményét a dologról, és ők az oroszokat támogatják.
2022. nov. 2. 08:09
18/43 anonim válasza:
#17 Ukrajna 2014 óta nem szuverén ország.
2022. nov. 2. 08:09
19/43 anonim válasza:
A lengyeleknek is van miért neheztelniük az ukránokra, velük szemben is elkövettek súlyos atrocitásokat. A lengyelek mégis Ukrajna egyik legnagyobb támogatói. Nem azért, mert mindent elfelejtettek, hanem mert világos számukra, hogy nem az ukránokért kell küzdeni, hanem az oroszok ellen, és ez minden kelet-európai országnak világos, csak Orbánéknak nem, akiket valószínűleg kilóra megvett az orosz vezetés.
Egyébként hogy jönnének jól ki ebből a Kárpátaljai magyarok? A magyar kormány oroszbarát álláspontja csak súlyosbítja a kisebbségi konfliktust.
2022. nov. 2. 08:13
20/43 anonim válasza:
18as, nemigaz! Több ukránnal dolgoztam együtt az évek során különböző cégeknél külföldön. Lánnyal, fiúval, sosem volt semmilyen konfliktusom, de továbbmegyek, volt az egyik cégnél kárpátaljai magyar, aki ugyanúgy tudott konfliktus nélkül együtt dolgozni az ukrán kollégákkal. Se etnikai kérdés, se bármilyen más probléma nem jött, viszont meséltek, hogy ő szerintük, mi történt 14-ben, a krimmel és ajánlom, ha te nem beszéltél még velük életedbe, akkor keress párat. A más látásmódba még senki sem hallt bele!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!