Durva! Az orosz hadsereg okostelefonokat meg walkie talkie készülékeket használ a kommunikációhoz szerintetek ez normális? Nincs kommunikációs eszközük?
40-es: ja, nem.
A Tigris páncélzata elölről 80mm és 110mm között volt, amelyet gyakorlatilag minden tank lövege 1000-1500 méteren már simán átütött. 1943 után, amikor már szinte az összes hadsereg rendszeresített nagyobb kaliberű lövegeket, már triviális feladat volt átütni a Tigris páncélzatát. A Tigris előnye az volt, hogy a szovjet páncélosok optikái minőségben elmaradtak a német optikáktól, így 1000 méter fölött nem nagyon bírták felvenni a versenyt a német tankokkal.
"Sok amcsi harckocsizó számolt be arról hogy mikor megláttak egy tigrist inkább elmentek onnan mielőtt észre veszi őket mert nem mertek egyáltalán harcba szállni vele"
Ez full kamu, ezt te most találtad ki. Honnan tudom ezt? Onnan, hogy az amerikai harckocsizók a D-naptól számítva Németország kapitulációjáig kemény HÁROM alkalommal találkoztak Panzer VI Tiger tankkal. Az első alkalommal a Sherman nyert, a második alkalommal a Pershing kikapott, a harmadik alkalommal pedig a Tigrist éppen rakták fel a vonatra, így az a csata nem volt igazán fair. Forrás: Steven Zaloga: Sherman Medium Tank, 1942-1945, 1978.
42# hát te nagyon nem adsz az (amúgy full hülyeség) igazadból
Bár nem tudom eldönteni melyikünknek adnak igazat mert téged is és engem is lepontoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!