Amerika tudna atombombát dobni Moszkvára, ha akarna?
# tehézkes egy sok ezer kilométer per órával ballisztikus (tehát egy szakaszon az űrben repül, de szinte végig a nagyon magas légkörben) pályán nehéz.
Amcsiknak már van lézeres védelem ami megsüti akárhol jár, de a szovjetúnió hagyományos fegyvereinek le kéne tudni követni ezt a pályát.
Igen, tudna. Az USA a világ bármely pontjára képes atomot dobni, ahogy az oroszok is.
2-es: de, le lehet lőni a rakétát, viszont az oroszoknak jelenleg nincs ilyen képessége.
Igen, tudna.
#2 Elméletben a ballisztikus rakétákat le lehet szedni, de viszonylag kicsi rá az esély.
Azaz, ha kilőnek egyszerre 5-6-7 rakétát, mindegyiken 6-8 robbanófejjel, akkor teljesen esélytelen.
Plusz, az USA-nak vannak lopakodóbombázói is, amivel észrevétlenül megközelítheti Moszkvát és levegő-föld rakétákkal is célba juttathatja a fegyvert.
Igen, csak épp utána kéne valamit csinálni az orosz rakétákkal amihez nem hiszem hogy sok kedvük lenne. USA ott szeret izmozni ahol nincs ki visszaüssön, lásd Irak, Afganisztán, ... .
ma 13:14
Kinek van ilyen képessége? Ha lenne az USA-nak és tutira tudnák védeni a saját bőrüket akkor szerinted miért nem bombázzák szarrá Oroszországot, hogy ezzel biztosítsák be az ukrán győzelmet, esetleg egy hozzájuk hű kormányt juttassanak hatalomra?
#7 azért nem, mert a szovjetek által kilőtt atomfegyverek globális szennyezést csinálnának, akkor is hogy ha nem érnek célt, mert tudod a hasadóanyag levegőben szétszórása sem egészséges...
Ennyi ésszel te fideszes vagy ugye?
"#7 azért nem, mert a szovjetek által kilőtt atomfegyverek globális szennyezést csinálnának, akkor is hogy ha nem érnek célt, mert tudod a hasadóanyag levegőben szétszórása sem egészséges..."
Erre én is gondoltam amit az a válaszoló írt amire reagáltál pedig okos vagyok és ezt nem csak én állítom. De amúgy Oroszországot ha már szétbombázták hogy támad vissza?xd Vagy lehetetlen lenne úgy szétbombázni? No meg persze nem akarnak kinyírni annyi ártatlant se meg szennyezni vele tudom tudom.
De oroszország akkor még lazán visszatámadhatna?xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!