Mi lesz ha Ukrajna atomfegyvert vet be Moszkva ellen?
Az ukránok egy olyan drónon dolgoznak ami képes csapást mérni Moszkvára,lehetséges hogy piszkos bombát akarnak bevetni.
Mi lesz ha Ukrajna atomot vet be,ki lesznek végleg purgálva?
Helyes, épp itt volt az ideje, hogy kiegyenlítődjenek az erőviszonyok.
Én az amcsik helyében rögtön az első Kijevre érkező rakéta után adtam volna az ukránoknak olyan rakétákat, amikkel elérhetik Moszkvát.
Putler ezek után jobban meggondolja, hogy jó ötlet-e a Kijevben civileket rakétázgatni.
13.
Nem szerencsés szám amúgy!
Egy nem valóság csak ha kérdés!!
Kicsit nehézkes ötlet. a piszkos bombának hogy legyen valami értelme elég nagynak kell lennie. Persze lehet építeni óriás drónt de azt eljuttatni olyan messzire. Egy teherautót megpakolni vele (mint a krími hidas dolog) sokkal egyszerűbben kivitelezhető.
Másrészt kérdés a nátó nem e hátrálna ki az ukránok mögül egy ilyen után
@8: pont az lenne a válasz az ork terroristák cselekedeteire...
De egyrérszt nem olyan egyszerű azt odajuttatni, másrészt Ukrajnának nem az a célja: csak az országot szeretné felszabadítani. És ezért inkább a ruszki hadsereggel harcol, nem a civileket támadja -pont fordítva, mint az oroszok.
"Nem láttam atomot az ukránoknál"
Mert Zselénszkit figyelted, ahogy a péniszével zongorázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!