A kígyó szigetett oroszok most legvedelmi erode teszik hogy pótolni tudják a Moszkva cirkálót?
Orosz médiában olvastam hogy a kígyó sziget elsolyeszthetetlen legvedelmi erode alakítjak mert ebben a szektorban a Moszkva nélkül nincs nagy hatotavolsagu legvedelemmel bíró hajo .
Boszporusz meg le van zárva.
És erre találták ki mint harcteri roktonzes hogy a kígyó sziget fogja pótolni a Moszkvat
Amúgy szerintem a kígyó szigeteki csatak technikai oldalon a leg érdekesebbek mit gondoltok?
Eddig is voltak ugyan olyan jó rakétáik.
A neptoon egy 2015 os rendszer amit a Moszkva is érzet.
Fekete tengeri flotta erős hiába tud raketazni beljebb mennek vagy szonozak a tüzet
Már állítólag 2 szer próbálkoztak ukránok motorcsonakokkal és helikopterekkel véres bukás lett
Persze a keleti frontjukhoz képest pár száz katona csep a tengerben.
Elismerem ukrán oldalon zajló pr haboruhoz tényleg hasznos lenne .
De szerintem harcászati oldalon is fontos nem véletlen telepít oda nagy értékű legvedelmet
Amúgy nem sok esélyt látok meg ha vissza is szereznek a fekete tengeri flottaval szemben hogy tartod meg?
Utánpótlást esélytelen lenne odavinni ukrán részről
Amúgy most olvastam usa új fegyverszalitmanya 4 hmls rendszert küld plusz kezifegyvereket aknavetoket stb
És 18 db folyami tengeri jarorhajot !! Vajon minek xd
Tuti kígyó szigetre készülnek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!