Mi volt a Nagy Bejelentés, lehet tudni? Vagy lukra futottak a brit hírszerzők?
Gyerökök várjatok még.
Az esti tüzijáték még sehol nincs.
Én valami gombafelhős villanófényes tüzijátékra gondoltam, Kijev fölött.
Hogy beragyogja a fénye ezt a liberális fertőt amit a nyugat megpróbált ebből a szép városból csinálni.
#4 Nem kívánok semmi rosszat az ukrán népnek de nézd az előjeleket.
Ha egy patthelyzet vagy neadjisten győzelem utáni békekötés jön akkor lesz a szomszédunkban egy unió által jól felfegyverzett középhatalom (katonai értelemben). Még azt is megengedik hogy újjáépítsük őket a pénzünkön.
Ezek eddig sem kértek hanem követeltek, és minket már megfenyegettek.
Szerinted a nato mikor fog ideérni segíteni ha ezek ellenünk fordulnak?
Mivel a szankciók elfogadásánál mi húzodoztunk a legtöbbet, én nem kétlem hogy az olaszországban állomásozó nato repülők csak akkor érnek ide amikor ezek már budapest határában álnak.
6os, én értelek, bár szerintem eléggé elrugaszkodott ötletnek hangzik az, hogy ha essssssetleg Ukrajna meg is nyeri ezt a háborút (azaz távol tudja tartani az oroszokat) akkor utána még lesz kedve háborúzni a NATOval. Egy háborúhöz bőven nem csak fegyver kell, és egy romokban lévő ország nem fog bővelkedni erőforrásokban. Szerintem már akkor is örülni fognak, ha következő télen nem lesz éhínség.
Ugyanakkor a nagyobb probléma, amiért beszóltam az az, hogy te atomgombát emlegettél. Ha elkezdenek atomot dobálni, az nem egyetlen bombából fog állni.
Ha meg tartasz az ukrán támadástól, miért nem tartasz a nukleáris csapások veszélyétől? Ha még a kontinens másik oldalán lévő országról lenne szó, akkor azt mondom csak-csak, könnyű fotelből atomot dobálni. De ez a szomszéd!:D Mi is megszívjuk, ha ők atomot kapnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!