Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Egy atomháború valóban kiírtja...

Egy atomháború valóban kiírtja az emberiséget vagy csak jelentősen eltúlozzuk?

Figyelt kérdés
Nagyon könnyen dobálóznak az atombrakéták bevetésével a világ vezetői. Nemrég Bídennek is volt egy armageddonos kijelentése. Valóban kiírtaná a világot egy atomháború vagy jelentősen eltúlozzuk a dolgot? Hirosíma és Nagaszaki lebombázása után is éltek ott és ma is élnek. Csak a nagyhatalmak pusztulnak ki vagy mi is itt a világ másik felén?

2022. okt. 17. 09:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15%
9. Nem mozdulnak a felhők, mert a kamu gombafelhő csak rá van vetitve, studiofelvétel!
2022. okt. 17. 14:00
 12/16 anonim ***** válasza:
85%

Threads (Fonalak) 84 es filmet tudom ajánlani.

Nyilván mai szemmel "gagyi" de elég jól szemlélteti az emberiség sorsát egy enyhe atomháború esetére. Annyit elárulok nem szeretnél inkább túlélő lenni.

2022. okt. 17. 15:00
 13/16 anonim ***** válasza:

9-es kérdező: Ez mindenhova bespammel ilyesmit, nem kell vele foglalkozni.

Az emberiség kipusztítására egyébként nem feltétlen a kalsszikus értelemben vett atom és hidrogénbombát tervezték elméletben, hanem kobaltbomba néven futott, bár lényegében az alapja ennek is egy klasszikus bomba, de ez a sugárzással ölne és tenné lakhatatlanná hosszú évkre a területet, ráadásul viszonylag kevés is elegendő lenne ahhoz hogy minden négyzetcenti szárazföldre jusson annyi radioaktív szennyeződés ami elég lenne a pusztításhoz.

2022. okt. 17. 15:06
 14/16 anonim ***** válasza:

13.

Szerencsétlen szám amúgy!

Milyen jogon járatsz le mindenhol!

Már többször megbeszéltük, hogy mindenki a saját dolgával foglalkozzon! Mindenkinek Nekem is joga van véleménnyilvánitáshoz!

Jobb lenne ha ezentúl a te dolgoddal foglalkoznál Én sem irkálok rólad lejárató dolgokat!

2022. okt. 17. 22:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Az nem lejáratás, hogy azóta is mindenhova bespammeled - aztán mindig írod hogy nem te vagy, akkor ezek szerint most már mégis - mellé lett nyitva egy kérdés, oda bezzeg nem jöttél megvitatni a dolgot.

https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__alkalmazott-tudom..

Itt a lehetőséged, ahelyett, hogy minden atomfegyverekről szóló kérdéshez belinkelgeted ezeket a nem létezik dolgokat. Támaszd alá a linkelt kérdésben a saját gondolataiddal.

2022. okt. 18. 00:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Az meg nem mellékes hogy a kérdező kérdésére -9-es komment- !válaszoltam! aki érdeklődött, hogy mit kell látnia a videóban, és erre nem nagyon van más válasz, hogy semmit, mert egy olyan videót lát amiben olyan konteot próbálnak bizonyítani, hogy ezen fegyverek nem léteznek.
2022. okt. 18. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!