Van olyan katona Magyarországon aki nem fideszes? Egy barátommal megvitattuk, hogy mi lehet a legkonzervatívabb szakma, és erre jutottunk. Úgy gondoljuk, hogy liberális ember nem nagyon megy katonának. Tud alaki ebben cáfolni?
# 3 # 9
Beer Miklós a volt katolikus püspök neve, bocs, elütés volt.
Szia, igen van ;)
De ez sosem zarta ki a hazaszeretetet.
"ezt helyesen úgy lehetne leírni, hogy ÉRTELMES ember nem nagyon megy katonának"
Na ezt a baromságot megindokolhatnád.
Attól hogy sof vagy sf még lehet hivatásos katona, sőt.
Te pedig a hivatásos katonákról írtál. De beszélhetnék pilótákról, tűzszerészekről, búvárokról, jtacekről, akik túlnyomórészt szintén hivatásos állományba vannak és valószínűleg többet tanultak a munkájukhoz egyenként mint valamelyik büfé szak hallgatói összesesen 8 szemeszter alatt.
Szóval máskor inkább előbb gondolkozz utána nyisd ki a szád.
Hát én úgy látom, hogy aki frusztrált és valamilyen komplexus miatt kompenzálni szeretne a személyeskedésével az te vagy. Lenne pár tippem hogy miért a katonákra, de inkább nem írom le mert szerintem komolytalan személyeskedni egy anonim oldalon 😄.
Én biztos hogy egy szakmának se kérdőjelezném meg a szaktudását vagy mondanám azt, hogy értelmes ember nem csinálja. Persze ez intelligencia kérdése is. Ha szerinted egy tűzszerész, vagy km katona semmittevő hát lelked rajta :D.
Szerencsére ők nem így gondolják és csinálják a feladatukat minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!