A magyar katonák miért keresnek ilyen kevés pénzt? Ne értsetek félre, tudom, hogy minden munkának van előny és hátránya. Mióta az eszemet tudom, katona szeretnék lenni, csak az a baj, hogy nem valami jól kerső szakma.
Nem szeretnék fél milliós fizetéssel hazamenni, félreértés ne essék. A haza kötelez, nagyon jól tudom. Csak úgy meg szeretném ezt kérdezni, az okát, hogy miért ilyen alacsony a nettó fizetés.
Valszeg katona leszek, mert imádom ezt az egész rendszert, katonai középiskolába járok, szoktam táborokban is lenni és nem birom megunni imádom.
Csak ez egy nagyon picurit szúrja az oldalam.
És légyszi ne nagyon írjatok trágár, nem ide illő kommenteket.
Na pont az ilyen hozzászólást akartam kerülni és annyira éreztem, hogy ilyet fogok kapni...
Direkt hangsúlyoztam, hogy rohadtul nem a pénz motivál, hanem hogy amióta az eszemet tudom az akarok lenni és az is leszek függetlenül a pénztől..
Csak annyit érdeztem, hogy nem-e tudja valaki..
De látom neked ez túl komplikát kérdés volt
Mit is jelent a keves penz?
Mert a kalkulatort hasznalva 130 ezertol indul, es ez siman lehet a duplaja is mert nem pontos.
Pont ahogy en is joval tobbet keresek katonakent mas orszagban, mint amennyit alapbol mondanak.
"Nem szeretnék fél milliós fizetéssel hazamenni"
Miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!