Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dédnagyapám hősi halált halt...

Soskefe kérdése:

Dédnagyapám hősi halált halt a Második Világháborúban, honnan tudjatok meg több információt?

Figyelt kérdés
Fiatal tizedes volt, elég valószínű, hogy donnál eshetett el. Nagymamám nem sokat tud róla sajnos. Szeretném tudni, hogy a neve és a rangja alapján esetleg utána tudnék e nézni, hogy hol van eltemetve és milyen körülmények között esett el. Nem tudnátok honlapokat vagy akármit ajánlani ahol utána tudnék nézni? Köszönöm előre is a válaszokat.

#katona #II. világháború #levéltár #Doni-katasztrófa #Hősi halottak
2018. febr. 19. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia,

Itt próbáltad már?

[link]

2018. márc. 14. 14:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam. Nem találtam meg a honlapon Sajnos beszéltem egy-két történésszel azóta és elég valószínű, hogy tömegsírba dobhatták bele. Vagy helyi lakosok temethették el akik ismeretlen magyar katona néven temették el... Vannak fotóim is róla, bár ez nem tudom mennyire segíthet.
2018. márc. 18. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!