Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Fehéroroszország ha beszáll...

Fehéroroszország ha beszáll az ukrajnai háborúba mik lesznek a következmények? Esetleg a lengyelekkel lesz valami?

Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 20:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%
Hallottam lengyel politikusoktól olyan nyilatkozatokat, hogy ha belarusz megtámadja ukrajnát, akkor ők bevonulnak ukrajna északnyugati részébe, hogy megvédjék a lengyel kisebbséget.
2022. okt. 10. 20:28
 2/17 anonim ***** válasza:
15%
szerintem a lengyelek nem csinálnának most semmit. Elég sok tüntetés van náluk a szankciók és a fegyverszállítások miatt
2022. okt. 10. 20:36
 3/17 anonim ***** válasza:
42%
Beszéltem lengyelekkel ők ki akarnának maradni csak a beteg politikusok szeretnék vonzani a bajt!
2022. okt. 10. 20:38
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

Fehéroroszországnak nem nagyon van akkora hadereje amivel be tudna szálni. Csak gondoljatok abba bele, hogy a rettenetesen erős Magyar Honvédség együttes költségvetése NÉGYSZERESE a belarusz védelmi kölségvetésnek!

Orosz katonák érkeztek megint Fehéroroszországba, meg a nyár folyamán elkezdték az egyik repteret bővíteni. Belarusz nem nagyon fog tudni mivel beszállni.

2022. okt. 10. 20:46
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

A saját költségvetés egy dolog, de van g-cisok régi szovjet felszerelésük, főleg tüzérség, de sok szovjet repülőgépük is van.

Szóval tudnának azért problémákat okozni Ukrajnának, leginkább azt, hogy már 3 fronton kéne harcolniuk.

És amúgy se maguk döntik el, ha Putyin azt mondja Lukasenkának, hogy beszáll, akkor beszáll, mert különben Lukasenka hatalmának vége, és ezt ő is jól tudja.

2022. okt. 10. 21:06
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Ezt a "mindenből sok van " dolgot már ellőtték az oroszok, az eredményét láthatjuk.
2022. okt. 10. 21:09
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

3.

Vagyok! Nem tudom melyik csökkent képességű pontozott le,de ha pld. a magyar miniszterelnök kitalálná,hogy vonuljunk be kárpátaljára és a gyk-s honvédők mennének a sor elején hányan mennétek?!?

2022. okt. 10. 21:17
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok oroszpárti, sőt, de kicsit túltolod azért dolgot.

Ha hirtelen elindul egy támadás most belarusz irányából, akármilyen fos felszereléssel is, de mégiscsak ott lesz 1-2 tucat harci repülő, vagy 100 tüzérségi löveg, meg vagy 20 ezer katona, és az bizony nagyon nem lesz kellemes az ukránoknak sajnos.

2022. okt. 10. 21:18
 9/17 A kérdező kommentje:
De ti miről beszéltek gyerekek? Kit érdekel a belaruszi hadsereg? Az orosz hadsereg főként a lényeg és az oroszok meg a csecsenek fogják leginkább tolni belarusz felől
2022. okt. 10. 21:20
 10/17 Salamon Bálint ***** válasza:
44%
Lukasenkanak biztosan hianyzik egy oroszhoz hasonlo fiasko, egy meggyengult hadsereg es a meg inkabb elegedetlenkedo lakossag?
2022. okt. 10. 21:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!