Valóban kezd konfliktus alakulni a Wagner csoport és az orosz hadsereg között?
Állítólag a Wagner egyes vezetői kezdik kritizálni az orosz vezetőséget a katonai kudarcokert .
Mert meg ok nagyon lassan de biztosan haladnak bahmut irányba az orosz sereg visszavonul .
Állítólag fszb már egyes Wagner tagokat letartóztatott. Kezd megtorni az egység?
Nem kell túl nagyravenni ezt az ukrán sikersztorit egyrészt ki tudja milyen veszteségei vannak különösen herszonnal . másrészt orosz visszavonul szóval nem hadifogsagba kerül megsemmisülve teruletett ad át visszahuzodik jobban védhető allasokba ahogy ukránok fogalmaztak a háború elején ha megverték őket.
Semmi nincs meg eldolve orosz ugyan úgy uralja a krim és az oroszorszag közti szárazföldi folyosót luhanksz meg szabad 1 2 falut leszamitva
Donyeck térsége meg kb egy erőd
Bahmutnal meg az orosz támad.
Én egyedül putyint nem ertem már nyáron mozgosithatott volna és nincs izium és liman de valamiért nem tette inkább várt.
Orosz mindig ezt csinálja amúgy először nácik vagy a csecsenek is tönkre verték aztán ujraszervezodik és sikeres azt nem értem miért kell megvarni a veresegeket .
"ukrán erők ne és tévedés a létszám miatt érnek valamit mert 1:8 hoz fölényben vannak azért tud eloretorni mert orosz nemtud védeni minden dombot és foldutatt ."
Hát akkor talán az oroszoknak nem kellett volna ekkora frontot csinálniuk, nem? :D
"De ha orosz is lesz elég bőven eltud arasztani egy frontszakaszt ."
Nem, ez nem így működik. Ezeknek a mobnikoknak fegyver is alig jut, képzetlenek, motiválatlanok, ilyen csapatokkal védekezni is nehéz, támadni lehetetlen. Lásd az Öbölháborút, ahol a sorkatonák már a koalíciós offenzíva első napján tömegesen adták meg magukat, mert az iraki hadsereg nem tudta fenntartani a C2 hálózatot.
"Nincs ebben semmi misztikus megindulnak 10 20 irányból ha nincs létszámod nincs esélyed megtartani mert ha 1 helyen is áttörnek moged kerül."
Ez az orosz hadsereg a teljes háború során egyetlen egy védett vonalakon való áttörést tudott felmutatni, Popásznánál, az is egy hét után kifulladt, és nem tudták bekeríteni az ukrán csapatokat. Tök röhejes volt, hogy az oroszok úgy nem tudták megakadályozni az ukrán kivonulást, hogy az egyetlen egy kivezető útvonaltól pár kilométerre voltak. Ha az orosz hadseregbe akár egy csipetnyi kompetencia szorult volna, akkor ott egy Highway of Death féle szituációnak kellett volna kialakulnia, ennek ellenére az ukránok gyakorlatilag látótávolságon belülről kihoztak 20000 katonát a katlanból. Ennek a fordított verzióját láthattuk Limannál, ahol az orosz hadsereg bebizonyította, hogy egy visszavonulást sem tud lebonyolítani, ott megpróbáltak egy hadtestet kihozni hasonló szituációban, a vége az lett, hogy a fele örökre ottmaradt az úton, a másik fele meg hadifogságba esett.
22# te nemtudom miről beszélsz limanal veszteség nélkül vonultak vissza az oroszok iziumnal valóban volt technikai veszteseg mert káosz volt de elöero kb minimális szinten eset fogságba. Ukrán média mint mondtam.nem megbízható!!!
Azt nem értem mit várunk 8 szoros fölényben lévő védekező hadsereget elsopor egy jóval kisebb had atom nélkül??
Jó ezt Putyin rontotta el de ez már márciusban látszódott nem értettem az elképzelést hogy egy 3 milliós várost akar elfoglalni pár zászlóalj katona .
Orosz csak korlátozottan harcolt eddig mert az a sereg ami bekeidoben van nem alkalmas egy ilyen hosszútávú nagy háborúra.
Hatalmas hirszerzesi hiba történt és ebből nemtud kiszalni de zelenszky és usa addig szórakozik meg orosz totális haborut nem hirdet ugyanis nem.veszithet Putyin! Ezt jó lesz ha minden ember elfogadja hogy máshogy nem lesz vége ennek a háborúnak valamit adni kell putyinnak amit otthon eltud adni mint győzelem ez már másról nem szól.
Ha nem adunk kiutat putyinnak akor bármi lehet akár atomcsapas vagy totális háború.
Nem a szomorúság hanem a tulelesi ösztön miatt kéne adni neki kiszállási lehetőséget.
Amúgy Kijev után beerte volna a krim és a donyeck medencével zaporozse és herszon nélkül
De megy a hiszti így ennek nem lesz vége. Kíváncsi leszek holnap mit reagál Putyin a krimi híd elleni terrortamadasra szerintem terror ellenes műveletnek fogja nevezni a különleges műveletet és ezzel az is jön hogy ukrán erőművek hidak gátak szét kell lőni.
#25: 1938-ban Münchenben konferenciára hívták a francia, német, az olasz és az angol politikai vezetést, hogy megvitassák Németország azon igényét, hogy Csehszlovákia etnikai alapon felosszák (Müncheni Egyezmény). Ez volt ugyanis a feltétele annak, hogy a Német Birodalom nem akar a későbbiekben további területeket elfoglalni.
A résztvevők elfogadták a feltételeket, és '38 október 1-én el is kezdték a csehszlovák erők kivonását a németek lakta területekről.
Ismerjük a következményeket.
Látjátok mondtam .bahmut felé igenis közelednek az oroszok be fognak törni a városba
És a Wagner kapott friss erősítest a fegyencek formájában
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!