Miért nem lovik szet az oroszok az ukranok energiaellatasukat, hoeromuveiket stb amivel az infrastrukturat rombolni tudnak? Sokkal nehezebb lenne a logisztika.
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 15:59
1/9 anonim válasza:
Úgy tudom egy részét szétlőtték, de vannak szabályok a háborúzásban is!
2/9 anonim válasza:
Elvileg ezért nem lehet foszforbombát használni és civileket ölni!
3/9 anonim válasza:
Ezt én se vágom én már kezdem azt hinni hogy ez egy megrendezett valami volt és így akarják Európát bedönteni vagy megszorongatni a gazdaságát. Most ha belegondolunk a 2. Világháborúban legyőzték az oroszok a németeket itt meg nem bírnak az ukrán néppel akiknek alig van hadseregük nem is annyira fejlettek... Februárban amikor megtámadták őket még nem volt fegyver arzenáljuk sem ugye azt később küldték az amcsik... Valahogy nekem ez nagyon zavaros és ha azt nézzük azóta elszállt a forint. Nem tudjuk mi lesz télen. Európa is bajban van a gáz brutális megemelése végett. Tehát ha Putyin célja Európa gazdasági tönkretétele akkor idáig bejött...
4/9 anonim válasza:
A magas infláció tetejéért a kormányunk tehet, mi honnan tudhatnánk miért esik jobban a mi valutánk mint az EUs országok valutája!
5/9 A kérdező kommentje:
Hát az oroszokat aligha erdeklik a szabalyok foszfor bombakat is bevetettek, kazettas bombat is. De rgyetlen egyszer lottek csak eromuvekre kb 3 hete amikor az ukranok visszafoglaltak egy kisebb teruletet. Na most ha kilonek az eromuveket akkor az ukranok logisztikaja aram, melegviz hijjan szinte megsemmisulne.
2022. szept. 30. 16:36
6/9 anonim válasza:
Nem találtam más országokról friss adatot, de azért 2021-es 196 ezres seregével a 2019-es EU-s számokhoz viszonyítva majdnem dobogós helyen lennének. Nem volt olyan kicsi a seregük...
7/9 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért a hidakat nem lőtték szét azonnal. Gondolom azt a kérdést is te tetted fel.
Ha elfoglalják a területet, nekik kell újjáépíteni.
Ha százmilliárdot nyernek azzal, hogy hamarabb nyerik meg a háborút, de aztán ötszázmilliárdért építhetik újjá az egészet, akkor nemigazán jöttek ki nyereségben.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem en tettem fel a kerdest. Sokkal tobbe kerul nekik ennyi veszteseget elviselni es ennyi ideig fenntartni a haborut mint ujjaepiteni par eromuvet, nyilvan nem kellene porig rombolni 1-1 erzekeny pontot eltalalnanak es mar vege is lenne.
2022. szept. 30. 17:27
9/9 anonim válasza:
" Februárban amikor megtámadták őket még nem volt fegyver arzenáljuk sem ugye azt később küldték az amcsik."
Nagyon tévedsz. 2014.óta folyamatosan fegyverzi fel ukrajnát az usa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!