Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hatalmas hibàt csinàltam....

Hatalmas hibàt csinàltam. Hogyan nyughatok meg?

Figyelt kérdés

7 éve dolgozom ennél a cégnél, nagyon sok beosztàsom volt már, és mindég a maximumot nyújtottam, mindég meg volt velem elégedve a vezetőség. Nem kuncogni akarok de amolyan sztàrmunkàs voltam idàig. Most lett lehetőségem, szàmomra teljessen új részlegen dolgozni, logisztikai menedzserként, és össze kevertem mindent, leàlt az egész részleg. Szerencsére nem ordítottàk le a fejem, és mindenki a vezetők közzül mondta, hogy ez még rendben van, hiszen most kezdtem egy nehéz komplex munkával, sok odafigyelés kell, meg minden.

De én így is nagyon rosszul érzem magam, hogy ilyen hibàt csinàltam. Nem szokàsom ilyeneket hibàzni. Ha eddig is hibáztam, 5 perc volt kijavítani. Nem tudok belenyugodni.

Amúgy is nagyon ritkàn szoktam idegeskedni és szàmomra ismeretlen a stressz. De ez most mind a nyakamba zúdult hirtelen.

Esetleg tud valaki jó módot, hogy megnyugtassam magam?

A vàlaszokat előre is köszönöm.

2022. jan. 17. 19:56
 1/9 IndoorPussyOnTheStreet válasza:
87%
Tanultál belőle? Miként védd ki legközelebb?
2022. jan. 17. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Holnap új nap, új lehetőség! Ma egy tapasztalattal több.
2022. jan. 17. 20:25
 3/9 A kérdező kommentje:

#1 igazàbol figyelmetlenség volt. De nem tudom, hogyan védhetném ki legközelebb. Nyilvàn ha jobban figyelek. De eddig is próbàltam figyelni, mégis elrontottam.

#2 Igen, így igaz. F1 rajongóként szoktam azt gondolni, hogy a versenyző (kiràlykategóriàs profik) ha összetöri az autót, majd a következő verseny jobban sikerül neki.

De nem szeretnék az lenni aki sűrűn hibàzik.

2022. jan. 17. 20:36
 4/9 IndoorPussyOnTheStreet válasza:
100%
Ne csavarodj bele, engedd el, megesik.
2022. jan. 17. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a jó oldalát.Tanultál az esetből és legalább nem aláztak meg a főnökeid.
2022. jan. 17. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Tény, hogy nem kell megveregetned ezért a saját válladat, de csak az követ el hibát, aki csinál is valamit. Legközelebb egy kicsit kisebb lendülettel és nagyobb odafigyeléssel venni fogod ezt az akadályt is. Élj azzal a lehetőséggel is, hogy ebben a szakaszban még nem ciki kérdezni, amennyiben elbizonytalanodnál valahol! -Akkor érezhetnéd magadat - teljes joggal - kellemetlenül, ha ezt csináltad volna már öt éve is. Nyugi!
2022. jan. 17. 23:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha bizonytalan vagy kérj segítséget. Nekem is voltak hibáim, most úgy védem ki, hogy ha nem tudok valamit megkérdezem. Általában ez két perc, egy nagy hiba meg min. egy napi meló kijavítani.
2022. jan. 18. 08:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem figyelned kell, hanem rendszerbe kell foglald, amit csinálsz, és módszereket kell kialakíts. Néha egészen dedósnak tűnőeket is, ha azokkal garantálható, hogy nincs tévedésre lehetőség. Kell bizonyos emberi nagyság ahhoz, hogy magadnak bolondbiztos műveletsorokat, kis rituálékat alkoss, de kárpótol a könnyebbség és a hatékonyság.
2022. jan. 18. 14:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a tanàcsaitokat 😊
2022. jan. 18. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!