Hatalmas hibàt csinàltam. Hogyan nyughatok meg?
7 éve dolgozom ennél a cégnél, nagyon sok beosztàsom volt már, és mindég a maximumot nyújtottam, mindég meg volt velem elégedve a vezetőség. Nem kuncogni akarok de amolyan sztàrmunkàs voltam idàig. Most lett lehetőségem, szàmomra teljessen új részlegen dolgozni, logisztikai menedzserként, és össze kevertem mindent, leàlt az egész részleg. Szerencsére nem ordítottàk le a fejem, és mindenki a vezetők közzül mondta, hogy ez még rendben van, hiszen most kezdtem egy nehéz komplex munkával, sok odafigyelés kell, meg minden.
De én így is nagyon rosszul érzem magam, hogy ilyen hibàt csinàltam. Nem szokàsom ilyeneket hibàzni. Ha eddig is hibáztam, 5 perc volt kijavítani. Nem tudok belenyugodni.
Amúgy is nagyon ritkàn szoktam idegeskedni és szàmomra ismeretlen a stressz. De ez most mind a nyakamba zúdult hirtelen.
Esetleg tud valaki jó módot, hogy megnyugtassam magam?
A vàlaszokat előre is köszönöm.
#1 igazàbol figyelmetlenség volt. De nem tudom, hogyan védhetném ki legközelebb. Nyilvàn ha jobban figyelek. De eddig is próbàltam figyelni, mégis elrontottam.
#2 Igen, így igaz. F1 rajongóként szoktam azt gondolni, hogy a versenyző (kiràlykategóriàs profik) ha összetöri az autót, majd a következő verseny jobban sikerül neki.
De nem szeretnék az lenni aki sűrűn hibàzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!