Ha az ukránok nem az orosz civileket ölnék a dombászi piacokon, hanem az orosz katonákat, akkor már megnyerték volna a háborút?
Nem!
Viszont mészárolniuk kell, hogy később rátudják fogni az oroszokra. (mint ahogy a Bucsai mészárlást is)
Ja, aha! Értem, az oroszok saját magukat lövik!
Akkor ez számodra nagyszerű hír, hiszen ma/holnap az ukránok megnyerik ezt a háborút, egy olyan ellenséggel szemben, akik még azt sem tudják, nem ismerik, hogy melyik a fegyverük eleje és melyik annak a másik vége! :)
Én naiv, meg azt hittem, hogy ez a népszavazás miatt lehet!
"Ja, aha! Értem, az oroszok saját magukat lövik!"
Ja, amikor meg a bucsi mészárlásról van szó, meg kijevi piacterek lövéséről meg lakóházak tömeges szétlövéséről, akkor bezzeg az ukránok lövik magukat :D
Az oroszok már régen elhasználódott ágyúcsövekkel lőnek, amiket nem tudnak cserélni, mert ezek a szerencsétlenek még ezt sem tudják legyártani maguknak. Több km-es szórásképpel dolgozik az orosz tüzérség, örülnek, ha legalább kb. arra lőnek, amerre az ellenséget sejtik. Simán benne van, hogy elcseszik, és saját csapatok/civilek közé lőnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!