Elképzelhető, hogy Ukrajna megnyeri a háborút, majd a rengeteg amerikai és nyugati fegyverrel megtámadja Magyarországot?
Figyelt kérdés
2022. szept. 19. 05:35
11/27 anonim válasza:
Nem hinném. Elég nekik a mostani problémájuk.
12/27 anonim válasza:
Nem, ez nem lehetséges. Szerintem örülnek, hogy végre befejezhetik a háborút és elkezdik az újjáépítést, nem nyitnak újabb frontot, pláne nem a NATO ellen. Nem is értem, hogy ez hogy juthat bárkinek eszébe.
A kárpátaljai magyaroknak viszont okozhatnak kellemetlenségeket, ezért sem értem, hogy mire jó ez az oroszokat éltető kormányzati kommunikáció.
13/27 A kérdező kommentje:
12-es nem az első eset lenne. "A kárpátaljai magyaroknak viszont okozhatnak kellemetlenségeket" ezen mit értesz? Esetleg kiállnak az érdekeik mellet?
2022. szept. 21. 05:18
14/27 anonim válasza:
#13: Azt értem, hogy az ukránok nem fogják elfelejteni, hogy a magyar kormány hogyan viszonyult hozzájuk a nehéz helyzetben. Ennek pedig a kárpátaljai magyarok ihatják meg a levét, akár hátrányosan megkülönböztető törvényekkel, akár helyi incidensekkel. Itt lett volna a lehetőség egy jó viszonyt kiépíteni velük, hogy könnyebb legyen az ottani magyarok helyzete hosszabb távon, de azt a lehetőséget is elszalasztottuk.
15/27 anonim válasza:
Természetesen nem. Ez elég hülye kérdés. Bár, ha Kedves Vezetõnk így folytatja ...
16/27 Salamon Bálint válasza:
NATO országot? Biztosan nem.
17/27 anonim válasza:
14 Ukrajna kezet csókolhat a sok segélyért és menekültfogadásért. Ők voltak ellenségesek a magyarokkal
18/27 A kérdező kommentje:
Ne legyen igazam. Csak sajnos teli van a "saját kérdéseim" olyan kiírásaimmal, amelyre sztenderd válaszok: hogy Te hülye vagy ilyen hogy is juthat eszedbe... Nem vagy normális....stb. Majd bekövetkezett.
Kartaljai magyarok elleni atrocitáshoz nem kell indok, ahhoz bármilyen ürügy is elég.
Kárpátalján az Ukrán államnak semmi keresnivalója az nem lenne, ha Horn Gyula '95-ben oda nem ajándékozza.
2022. szept. 22. 05:38
19/27 Drakula válasza:
De mi nem a kárpátaljai magyarok vagyunk. Mi egy egész ország vagyunk.
20/27 anonim válasza:
Nem fogja megnyerni. De egyébként valóban ez a terve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!