Belőletek milyen érzést vált ki, hogy vannak amerikai katonák Magyarországon?
Figyelt kérdés
Találkoztatok már velük valahol? Én integetnék is nekik mosolyogva. Nagyon szeretem az Egyesült Államokat, és mindent ami amerikai. Az üknagyapám élt is az USA-ban, ott gazdagodott meg! Biztonságérzetet ad, hogy itt vannak. Az oroszoknak nincs elfelejtve, hogyan bántak a szerencsétlen magyar katonákkal, és a magyar nőkkel a 2. világháborúban. A dédnagyapám is szenvedett orosz hadifogságban, és meggyötörten jött haza. Sosem volt már ugyanaz az ember utána. Egy igaz magyar ember soha nem felejti el az oroszok háborús bűncselekményeit. Nincs bocsánat, nem felejtünk. Éljen Magyarország és az Egyesült Államok barátsága.2022. máj. 16. 13:51
2/13 anonim válasza:
32 éve vannak amerikai katonák Magyarországon.
Kicsit elkéstél a kérdéssel.
3/13 A kérdező kommentje:
#2. Hagy legyenek, addig jó amíg ők vannak itt!
2022. máj. 16. 13:56
4/13 anonim válasza:
Gyűlölöm Amerikát, és mindent ami onnét jön. Viszont ha ez kell ahhoz, hogy a varacskos ne áruljon ki minket kilóra Putyinnak, ám legyen, Isten hozta őket az országban, remélem még sokáig itt lesznek.
5/13 A kérdező kommentje:
#4. Miért gyűlölöd őket? Nem bántottak magyar embereket! Imádom a gyönyörű amerikai tájakat, a dögös kocsikat, a finom kajákat, a jófej jóképű amerikai katonákat, az életstílust, a szabadosságot. Kemények mint a beton az amerikai barátaink, testvéreink.
https://www.youtube.com/watch?v=z3zdIHDTbg0&ab_channel=DemiL..
https://www.youtube.com/watch?v=fV2rbIOB8vQ&ab_channel=The19..
2022. máj. 16. 14:06
6/13 anonim válasza:
Pápán és Veszprémben lehet néha találkozni NATO-katonákkal, néha amerikaiakkal.
Nem szoktam ezen gondolkozni. De ezerszer inkább Amerika és NATO, mint Oroszország.
7/13 anonim válasza:
Politikai érdekekben nem számítanak az érzelmek és most nekünk a NATO-tagság az érdekünk. Ettől függetlenül én is szeretem Amerikát és a hagyományos amerikai kultúrát és barátságos mentalitást. (A kretének kedvéért leszögezem, hogy ez nem egyenlő az amerikai multik és az amerikai agyhalott celebek imádatával, és a ti bajotok, ha Amerikáról mást nem tudtok.)
8/13 anonim válasza:
Ameddig nincs konfliktus az országban nen izgat az ilyesmi.
9/13 anonim válasza:
Eddig is voltak. Sosem zavartak. Anno oroszok voltak elég nagy számban de velük sem volt semmi bajom
10/13 anonim válasza:
Saját akaratunkból szövetséges katona sosem zavarna. Tehát 2022-ben nem zavar az amerikai, 1972-ben viszont zavart volna a szovjet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!