Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Belőletek milyen érzést vált...

Belőletek milyen érzést vált ki, hogy vannak amerikai katonák Magyarországon?

Figyelt kérdés
Találkoztatok már velük valahol? Én integetnék is nekik mosolyogva. Nagyon szeretem az Egyesült Államokat, és mindent ami amerikai. Az üknagyapám élt is az USA-ban, ott gazdagodott meg! Biztonságérzetet ad, hogy itt vannak. Az oroszoknak nincs elfelejtve, hogyan bántak a szerencsétlen magyar katonákkal, és a magyar nőkkel a 2. világháborúban. A dédnagyapám is szenvedett orosz hadifogságban, és meggyötörten jött haza. Sosem volt már ugyanaz az ember utána. Egy igaz magyar ember soha nem felejti el az oroszok háborús bűncselekményeit. Nincs bocsánat, nem felejtünk. Éljen Magyarország és az Egyesült Államok barátsága.

2022. máj. 16. 13:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi bajom velük. Nem szeretek mindent bennük, de szívesebben látom őket az országban, mint valamelyik Keleti hatalom (Oroszok/Kina) katonáit.
2022. máj. 16. 15:32
 12/13 anonim ***** válasza:
97%

Szarok bele, mi a szovjet laktanyával szemben laktunk, az sem zavart (annyi, hogy el tudom énekelni a szovjet himnuszt oroszul még most is, ha kell).

Nekem nem éri el az ingerküszöbömet az amerikai katonák ittléte sem.

2022. máj. 16. 16:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó hogy itt vannak és jelzik "keletre" hogy bizony leteszik a garast a NATO tag szövetségesek mellett. Ahogy jó hogy itt voltak a Koszovói beavatkozás idején is s vigyázták a magyar légteret nehogy a szerbeknek bármilyen "huncutság" eszükbe jusson.

Nem fogsz túl sokkal találkozni, ritkán vannak a "városban" eltávon, megtalálnak mindent a körletükben.

2022. máj. 16. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!