Akor ez a herszon elleni ukran offenziva totalis kudarc eddig?
a nyugat és ukrajna nagyon hallgat az offenzíva menetéről meg se emlitik a katonai jelentésben.
oroszok meg fényes győzelemről beszélnek van is par photo de nem gyöztek meg.
bar annyi biztos hogy a karpataljai hegyivadasz dandárnál holnap gyásznap lesz ( vajon miert)
tényleg tűzzsákba futottak az ukranok és sulyos a veszteség?
"19# meg mert a nyugati mediabol tajékozodnak"
A nyugati médiákat szoktam olvasgatni néha, de sehol nem találkoztam olyannal ahol azt írták volna, hogy az ukránok győzelemre állnának.
Azért fél év elteltével nyugodtan leírhatjuk, hogy az orosz elképzelések megbuktak, a támadás megakadt, az orosz erőket sikeresen visszaverték. Nem ki az országból, csak vissza.
Ez már önmagában jelentős siker. Nem győzelem, nem állnak győzelemre, de átmenetileg sikereket értek el. Hogy mi lesz a vége majd megtudjuk.
"akor ezt csak zelenszky modogatja hogy kiveri oroszokat mindenhonnan meg a krim felszigetröl meg donyeckből is?"
Hagy fogalmazzam át a kérdésedet, úgy szemléltetőbb:
akor ezt csak zelenszky modogatja hogy KI FOGJA VERNI oroszokat mindenhonnan meg a krim felszigetröl meg donyeckből is?
Ez jövő idő, amit a hírekben lehoznak az meg múlt idő. Ezt szeretné elérni az ukrán vezetés.
# John_McClane
Bennem megannyi kínzó kérdés merült fel.
- A híres - neves Ukrán Légierő hol van a Szu-27-eseikkel és MiG-29-eseikkel ? És a csatarepülőikkel és bombázóikkal ? És honnan szereznek utánpótlást ?
- Az Ukrán helikopteresek hogy teljesítenek ?
- És az Ukrán légvédelem ? A SAM-eket értem, nem a MANPAD-eket.
- Az Orosz harckocsizók leszerepeltek, látványosan, és az ugyanazokat, vagy még öregebb modelleket használó Ukránok mivel lesznek majd sikeresebbek ?
- És a BMP-1 / 2-esnek milyen harcértéke van egy csatamezőn ?
"- A híres - neves Ukrán Légierő hol van a Szu-27-eseikkel és MiG-29-eseikkel ?"
- Az Ukrán helikopteresek hogy teljesítenek ?
A HARMmal repülő Mig-29-esek meg.. :D :D
A támadás megakadt, mert túl sok frontot nyitottak, túl kevés emberrel, és hibás koncepcióval. A háború első napjaiban Herszont, Enerhodart, Tokmakot, Melitopolt, és Bergyanszkot kábé egyetlen puskalövés nélkül vették be, és a többi célnál, mint Harkov, Szumi, Csernyihiv, Csernobil, és Kijev, ilyen szintű tervekkel éltek.
A háború első napjaiban már Mikolajiv fele is elfordultak, de kifutottak üzemanyagból.
A tábornokok között kell tartani tisztogatást, hogy Miért ilyen idióta, bűnösen könnyelmű haditervet hoztak össze.
# John_McClane
A következőben majd az AMRAAM-et kapják meg ? :D Világéletében R-27-est hordozott, de most már az AMRAAM is megy rá :D
Anomáliák előfordulnak, de attól még komplett fegyvernemek hiányoznak oldalon, nem véletlenül koldulnak Gripen-ekért meg Leopárd 2-esekért is :D
Az Oryx-ra hagyatozva, van 30 db Szu-27-es Flanker, 4 megsemmisült, 1 hadimenekült lett, a többi meg inaktív, az nem jó ómen. És a 10 elvesztett MiG-29-es is. Az Ukrán Légierő olyasmi, amivel én soha nem számoltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!