Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Akor ez a herszon elleni...

Akor ez a herszon elleni ukran offenziva totalis kudarc eddig?

Figyelt kérdés

a nyugat és ukrajna nagyon hallgat az offenzíva menetéről meg se emlitik a katonai jelentésben.

oroszok meg fényes győzelemről beszélnek van is par photo de nem gyöztek meg.

bar annyi biztos hogy a karpataljai hegyivadasz dandárnál holnap gyásznap lesz ( vajon miert)

tényleg tűzzsákba futottak az ukranok és sulyos a veszteség?

2022. szept. 1. 22:38
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
71%
18! Miböl gondolod, hogy sokan ezt gondolják? Én még nem találkoztam senkivel, aki ezt hinné.
2022. szept. 3. 13:45
 22/40 anonim ***** válasza:
63%

"19# meg mert a nyugati mediabol tajékozodnak"

A nyugati médiákat szoktam olvasgatni néha, de sehol nem találkoztam olyannal ahol azt írták volna, hogy az ukránok győzelemre állnának.

Azért fél év elteltével nyugodtan leírhatjuk, hogy az orosz elképzelések megbuktak, a támadás megakadt, az orosz erőket sikeresen visszaverték. Nem ki az országból, csak vissza.

[link]

Ez már önmagában jelentős siker. Nem győzelem, nem állnak győzelemre, de átmenetileg sikereket értek el. Hogy mi lesz a vége majd megtudjuk.

2022. szept. 3. 14:18
 23/40 A kérdező kommentje:
akor ezt csak zelenszky modogatja hogy kiveri oroszokat mindenhonnan meg a krim felszigetröl meg donyeckből is?
2022. szept. 3. 14:27
 24/40 anonim ***** válasza:
mikor?
2022. szept. 3. 14:58
 25/40 anonim ***** válasza:
73%

"akor ezt csak zelenszky modogatja hogy kiveri oroszokat mindenhonnan meg a krim felszigetröl meg donyeckből is?"

Hagy fogalmazzam át a kérdésedet, úgy szemléltetőbb:

akor ezt csak zelenszky modogatja hogy KI FOGJA VERNI oroszokat mindenhonnan meg a krim felszigetröl meg donyeckből is?

Ez jövő idő, amit a hírekben lehoznak az meg múlt idő. Ezt szeretné elérni az ukrán vezetés.

2022. szept. 3. 15:02
 26/40 Jeffrey Spender ***** válasza:

# John_McClane

Bennem megannyi kínzó kérdés merült fel.

- A híres - neves Ukrán Légierő hol van a Szu-27-eseikkel és MiG-29-eseikkel ? És a csatarepülőikkel és bombázóikkal ? És honnan szereznek utánpótlást ?

- Az Ukrán helikopteresek hogy teljesítenek ?

- És az Ukrán légvédelem ? A SAM-eket értem, nem a MANPAD-eket.

- Az Orosz harckocsizók leszerepeltek, látványosan, és az ugyanazokat, vagy még öregebb modelleket használó Ukránok mivel lesznek majd sikeresebbek ?

- És a BMP-1 / 2-esnek milyen harcértéke van egy csatamezőn ?

2022. szept. 3. 15:16
 27/40 anonim ***** válasza:
66%

"- A híres - neves Ukrán Légierő hol van a Szu-27-eseikkel és MiG-29-eseikkel ?"

- Az Ukrán helikopteresek hogy teljesítenek ?

[link]

A HARMmal repülő Mig-29-esek meg.. :D :D

2022. szept. 3. 15:20
 28/40 Jeffrey Spender ***** válasza:
92%

A támadás megakadt, mert túl sok frontot nyitottak, túl kevés emberrel, és hibás koncepcióval. A háború első napjaiban Herszont, Enerhodart, Tokmakot, Melitopolt, és Bergyanszkot kábé egyetlen puskalövés nélkül vették be, és a többi célnál, mint Harkov, Szumi, Csernyihiv, Csernobil, és Kijev, ilyen szintű tervekkel éltek.

A háború első napjaiban már Mikolajiv fele is elfordultak, de kifutottak üzemanyagból.

A tábornokok között kell tartani tisztogatást, hogy Miért ilyen idióta, bűnösen könnyelmű haditervet hoztak össze.

2022. szept. 3. 15:26
 29/40 Jeffrey Spender ***** válasza:

# John_McClane

A következőben majd az AMRAAM-et kapják meg ? :D Világéletében R-27-est hordozott, de most már az AMRAAM is megy rá :D

Anomáliák előfordulnak, de attól még komplett fegyvernemek hiányoznak oldalon, nem véletlenül koldulnak Gripen-ekért meg Leopárd 2-esekért is :D

Az Oryx-ra hagyatozva, van 30 db Szu-27-es Flanker, 4 megsemmisült, 1 hadimenekült lett, a többi meg inaktív, az nem jó ómen. És a 10 elvesztett MiG-29-es is. Az Ukrán Légierő olyasmi, amivel én soha nem számoltam volna.

2022. szept. 3. 15:29
 30/40 anonim ***** válasza:
40%
Nehéz úgy offenzívát indítani hogy előre bejelented egy hónappal hol fogsz támadni xD. A muszkák megerősítették a védelmi vonalaikat, még csak sietnük sem kellett erről az ukránok ugyan úgy tudtak de már csak azért is, mi a fszé ne kit érdekel több ezer halott ugye bár
2022. szept. 3. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!