Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Atomháború kitörésének az...

Atomháború kitörésének az esélye az előttünk álló 3-5 évben mennyi az esélye?

Figyelt kérdés

2022. aug. 18. 15:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%
1%
2022. aug. 18. 15:08
 2/19 anonim ***** válasza:
1%

Viszonylag jó esélye van.

Szerencsére.

Alig várom, hogy pusztuljon a sok féreg fideszes :D

2022. aug. 18. 15:10
 3/19 anonim ***** válasza:
73%
Minimális esélye van, de azért van rá esély...
2022. aug. 18. 15:12
 4/19 anonim ***** válasza:
19%
Reméljük minél hamarabb,végre nem lesz libsevik uralom.
2022. aug. 18. 15:15
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ kik kerülnek hatalomra
2022. aug. 18. 15:46
 6/19 anonim válasza:
45%

#2 #4 ti amúgy normálisak vagytok? Fel nem tudom fogni ép ésszel, hogy mégis hogy a francba lehet több millió/milliárd ember halálát kívánni... én se vagyok oda mindenkiért, de normális ember ilyet nem akarhat, akármennyire is ellenszenvesek neki a többiek... kicsit magatokba kéne nézni, és szakemberhez fordulni... bocsi az offért, de már annyi ehhez hasonló kommentet olvastam itt (még ha csak troll is a nagy része), hogy már rosszul vagyok...

Amúgy esély van rá valamennyi, de reméljük nem lesz. Szorultabb helyzetben is sikerült már elkerülni, remélem most is lesz ennyi eszük.

2022. aug. 18. 15:47
 7/19 anonim ***** válasza:
81%

Engem hiába próbálsz ezzel sértegetni, hogy nem vagyok normális, pontosan tudom magamról, hogy nem vagyok az :D

Szóval akkor most mi lesz, lerajzolsz, és összetéped? :D

2022. aug. 18. 15:50
 8/19 Barnabas333 ***** válasza:
74%
kettes de akkor te is elpusztulsz, én az egész emberiség végét várom. Az állatoknak és növényeknek drukkolok, remélem fennmaradnak, mint a Legenad vagyokban :-)
2022. aug. 18. 16:53
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
6-os, megérett rá az emberiség, az az igazság.
2022. aug. 18. 17:04
 10/19 anonim ***** válasza:
51%

Benne van a pakliban, hogy elpusztulok, de nem túl valószínű, legalábbis nem azonnal, lévén már évek óta készülök egy atomháborúra.

Távol vagyok a potenciális célpontoktól egy teljesen kihalt helyen, ahol ember nem jár kb. soha, van föld alá süllyesztett vasbeton bunkerem, 5-6 évre elég tartós kajám, vizem, sugárzásvédelmi és orvosi felszereléseim, fegyvereim, bőven elég lőszerrel, igénytelen, karbis, kb. minden eletronikát nélkülöző kocsim, minden kritikus pótalkatrésszel, van üzemanyagom, van napelem rendszerem, ahol szintén minden kritikus alkatrésznek van dupla pótlása, stbstb., szóval mindenem megvan, ami ahhoz kell, hogy egy atomháború után jónéhány évig életben maradjak a legrosszabb esetben is, azaz ha teljesen megsemmisül az emberi civilizáció, ha meg egy átlagos esetet veszünk, és néhány év múlva újraindul az élet, akkor addig, amíg amúgyis meg nem halnék természetes okok miatt.

És teli szájjal fogok röhögni majd, amikor 2-3 hét után kimegyek először a bunkerből, és mindenhol éhen és szomjan döglő, ARS-es fideszeseket látok :D

Rendesen élvezet lesz leülni előttük, és az orruk előtt jóízűen elmajszolgatni egy MRE-t, és inni hozzá egy fél liter tiszta, hideg vizet, és hallgatni a könyörgésüket :D

2022. aug. 18. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!