Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Most, hogy végre a szövetséges...

Most, hogy végre a szövetséges haderők is jelen vannak az országban így biztonságban vagyunk az oroszoktól?

Figyelt kérdés

[link]

Ruszkik haza! :)

2022. aug. 12. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért amikor már a montenegroiak védik Magyarország határát az is egy foka a szégyennek
2022. aug. 12. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
Megszállók
2022. aug. 12. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Most már legalább biztosan kapunk atomot...
2022. aug. 12. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem úgy volt hogy se NATO se fegyverszállítmányok?
2022. aug. 12. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

A NATO csapatok érkezéséről a kormány már tavasszal döntött, már akkor eldőlt, hogy jöhetnek. Nem tudom mi ebben az új.

2022. aug. 13. 00:01
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
ezek a srácok ellenünk jöttek, van egy olyan érzésem. mégse a honfitársaikat kell ütni/lőni, ha fellázad a nép.
2022. aug. 13. 00:16
 7/8 anonim ***** válasza:
40%
#6 te ilyen laposföld- és gyíkemberhívő is vagy egyben?
2022. aug. 13. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es, nem, azokat nem hiszem el😃. De a gazdasági összeesküvéseket, amiket a pénz és a hatalom motivál azt viszont igen, már persze azokat, amik átmentek a szűrőmön. Tudom, tudom, csak a javunkat akarják, nem akar itt uralkodni senki, világdominanciára se tör senki, pénzt se akar még többet senki, ez hülyeség, a poltikusok, világvezetők csak azt akarják, hogy nekünk a népnek jobb legyen.

Igazából ezeket a laposföld, gyíkember, alusapka, chip az oltásba, stb elméleteket csak azért dobták be a köztudatba, hogy a sok hülyeség között elvesszen az az néhány igazság. Régi technika, már a 90-es években olvastam erről😃.

A great reset 2030-ra végre lesz hajtva, ezt például elhiszem és a NATO csapatok is ezért vannak itt, meg nem csak itt.

2022. aug. 13. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!