Miért kegyetlenkednek ilyen módon egymással?
Figyelt kérdés
egy durva tartalmakat felsorokoztató oldalra tett ki most nemrég valaki egy videót, nyilván nem linkelhetem, "UKRAINIAN SOLDIER IS EXECUTED AFTER BEING CASTRATED" a rossz minőségű rövid felvételen egy agonizáló haldokló ukrán katonát lőnek fejbe, majd a lábára tett kötelekkel odébb vonszolják. nem tudom tényleg kasztrálták-e előtte, de nem tűnik kamufelvételnek, valóban lenn is szét van vagdosva, és megállapítható környezetből hogy a mostani helyzetben készülhetett. komolyan ilyesmikre kell számítani az oroszoktól? láttam én régen miket csinált az ISIS, vagy a mexikói kartellek néhány kegyetlenkedését, de hogy itt is legalább hasonló durvaságok menjenek, be lehet tudni azzal hogy ilyen egy háború?2022. aug. 5. 15:59
2/14 anonim válasza:
Ilyenek az oroszok. Mindig is ilyenek voltak, nagypapa, nagymama tudna mesélni, ha akarna. Ezért rühelli a magyarok többsége őket, joggal.
3/14 anonim válasza:
Én láttam a videót és azok orosz katonának beöltözött ukránok voltak és bizonyítékok is vannak rá.
4/14 anonim válasza:
Én simán elhiszem, hogy orosz katonák csinálnak ilyeneket.
Hozzáteszem: az ukránokból is kinézem.
Ahogy egyre keletebbre mész, egyre nagyobb kegyetlenségekre képesek az emberek.
5/14 anonim válasza:
Mindkét oldalról elhiszem az ilyet.
7/14 anonim válasza:
Szerintem az ukránok kegyetlenebbek. A szovjetúniós időket meg butaság ide venni, mert az igencsak vegyes társaság volt. Bár úgytudom, ott is az ukránok szerettek jobban kegyetlenkedni.
8/14 anonim válasza:
Az ukránok rémtetteiről is özönlöttek a videók a telegramon, hihehetlen dolgok, nem bírtam megnézni a 99%-ukat, egészen biztos vagyok benne, hogy orosz oldalon is volt ilyen, ha más nem bosszúból az ő kegyetlenkedéseikre. Szörnyű, hogy léteznek emberek akik élveznek ilyeneket cselekedni, erre nem mentség semmilyen háború és semmi de semmi ezen a világon.
9/14 anonim válasza:
Megfélemlítés, hátha leteszik a fegyvert páran.
10/14 anonim válasza:
Igen, a háború az ilyen.
És ezzel nem ezeket a ruszki katonákat akarom mentegetni, akik ezt elkövették, mert akasztófán kéne lógniuk ezért, de ilyeneket megcsináltak az amerikai katonák is vietnamban.
A magyar katonák újvidéken.
A brit katonák a dél-afrikában.
A szerb, bosnyák, horvát, stb. katonák a délszláv háborúban.
A francia katonák algériában.
A japánok mandzsúriában.
Ez van, a háború néhány emberből kihozza a legrosszabb, legsötétebb, legbetegesebb szadista gonoszságot.
És ez nem nép vagy nemzetfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!