Gyengül a hazaszeretet?
"ilyesmit nem engednek meg a magyar törvények még hadiállapot esetén sem."
Azért erre nem tenném le a nagyesküt, nem a semmiből keletkeztek a tizedelés, kiköttetés és büntetőszázad szavaink. Előbbit a dezertőrök között végezték, másodikat a tolvajokkal szemben alkalmazták a tűzvonalban, a harmadikba az engedetlen katonákat rakták aknát szedni és a legveszélyesebb feladatokat ellátni minimális vagy semmilyen fegyverzettel.
Ha naponta elesik 1000 kötelességtudó és bátor honvéd, akkor nem fognak túl sokat vacakolni a sima bűnözőkkel.
Mitől lenne hazaszeretetem?
Fiatalként beadtam az igénylést "tanácsi" lakásra. Jöttek a menekültek (köztük barátaink) Romániából (közvetlenül a forradalom előtt)
Ők azonnal kaptak lakást és igen jelentős pénzügyi támogatást.
Fiatal házasként jogosult voltam segélyre. Az ügyintéző közölte, hogy a közleménybe nem írhatták bele, hogy csak C-knek hirdették meg.
Orvos megvizsgált. Látta, hogy megvan az előbőröm. Azonnal tessékelt ki a rendelőből, hogy ő megengedheti magának, hogy csak zsidókkal foglalkozzon.
Egy munkahelyem vezető pozícióját megkívánta egy politikus. Megkapta. Alkalmatlan volt a feladatra, a céget felszámolták.
Most KATA-s vagyok.
A meredekebb sérelmeket nem írhatom le, mert nagyon nem lenne PC és törölnék a választ, de eddig az összes kormány az én és a hozzám hasonlók f*szával verte a csalánt. Nyugdíj előtt állok. Külföldön keresek megélhetést. Mit szeressek azon a hazán, ami engem megtagad?
ahogy hofi mondta. és ha megfizetem?
egyébként mit védünk és mivel?
se vagyon, se atomfegyver...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!