Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Migráns helyzet?! Kíváncsi...

Migráns helyzet?! Kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés

Most hogy így az országban elcsitultak a lázongások , biztos vagyok benne hogy néhány emberben elmúlt a félelem és veszély érzete is a bevándorlókkal szemben. Nekem nem...

Mégpedig azért mert jönnek jönnek és jönnek és nincs helyük , mármint nem fizikailag hanem vallásilag meg mindenhogyan (nem fognak tudni alkalmazkodni hozzánk , amelyik igen , abból kevés van és nincs időnk kiválogatni).

Szóval ezek ha ott megtorpannak ameddig eljutottak ,simán visszafordulnak és ami az útjukban van azt lerombolják ,kifosztják és élősködnek rajta.

Namost én ezt nem hagyom...semmi esetben sem hogy hazámat ,megyémet, városomat lerombolják.

Ezért én úgy döntöttem felkészülök ellenük.

Nem kizárt egy harckocsi építése sem.

Valaki gondolkozik még így ? szívesen meghallgatnám !

Ha van aki ellenem van , azt is meghallgatom.

2015. dec. 26. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Nem lenne itt semmi gond, ha az EU nem lenne ekkora kultúrkomcsi, Merkellel az élén.

Nem kell beengedni senkit, magas falak, aknamező,lövésztornyok aztán nem jön át egy pocok sem azon a határon.

2015. dec. 26. 17:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez az én is ezt mondom. De már két tűz között vagyunk úgy érzem.
2015. dec. 26. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Én nem félek tőlük, rengeteg bevándorló barátom van.
2015. dec. 26. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy meg legálisan is bejuthatnak a Miskolci Egyetemre a világ különböző pontjára érkeznek diákok és tanárok.
2015. dec. 26. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
7%

"Amúgy meg legálisan is bejuthatnak a Miskolci Egyetemre"

Annak a segglyukát is beégetném tüzes vassal, aki lehetővé teszi nekik.

2015. dec. 26. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:

"Ezért én úgy döntöttem felkészülök ellenük.

Nem kizárt egy harckocsi építése sem."

Te nagyon hülye vagy.

2015. dec. 26. 21:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Mondhatni azzal csak kissé fokozni akartam a dolgot , a hangsúly azon van amit az azelőtti szövegrészben fogalmaztam.
2015. dec. 27. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!