Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A fénykardnak lenne értelme a...

A fénykardnak lenne értelme a modern hadviselésben?

Figyelt kérdés

2022. júl. 10. 21:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor mégis hogyan ölt meg grievous tábornok fénykardot használva egy rakás jedit?"

Jellemzően cselszövéssel, plusz az irányítása alatt lévő droidok és a robotteste általi jelentős fizikai fölényt kihasználva.

Egyedül a Tartakovsky féle mesesorozatban volt az a koncepció, hogy Grievous egy gyilkológép, de utána rájöttek hogy ez a koncepció nem igazán tartható egy fénykardokkal harcoló, de nem erőérzékeny karakterrel, és egy folyton ármánykodó, cselszövő, vert helyzetben azonnal visszavonulót fújó karaktert kreáltak belőle.

2022. júl. 11. 00:41
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Luke! Én vagyok az apád!
2022. júl. 11. 11:00
 13/15 A kérdező kommentje:

Már megint a Mandela effektus?! Soha nem mondta azt, hogy Luke

2022. júl. 11. 14:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbben nem filmbéli emlékezetből használják ezt az idézetet, hanem ahogy az interneten mémmé vált verziót olvasták. Az meg valószínűleg azért így alakukt, mert így egyből kontextust is kapott ez az egy sor, míg egy sima "nem, én vagyok az apádról" nem feltétlen ugyanúgy a Star Warsra asszociálna mindenki.

2022. júl. 11. 15:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Még maga Lucas is azt mondta hogy ő azt írta a forgatókönyvbe hogy:"Luke! Én vagyok az apád!„
2022. júl. 11. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!