Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha az oroszok egész a magyar-u...

Ha az oroszok egész a magyar-ukrán határig nyomulnak majd, Orbán hogy fog dönteni?

Figyelt kérdés
Akkor is nyalizik majd Putyinnak, vagy a honvédséggel megerősíti a határt mint NATO-tag? És ha Putyin továbbra is sakkban tartja valamivel Orbánt?

2022. júl. 5. 08:33
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
90%

"Bár inkább vagyok "libsi" mint trágyával egyetett sötétben tartott gomba. 😏"

Libsinek lenni sem nagyobb dicsőség, mint trágyával etetett gombának....

2022. júl. 5. 21:15
 32/32 anonim ***** válasza:
73%

Egyházi házasság szent tudtommal, nem a polgári.

De nem is erről van szó, szerintem az országban az LMBTQ jogok nem olyan rosszak mint szomszédos országaink egyikében de ez a gyűlöletkeltés tőletek "jobboldaliaktól" eléggé szánalmas.

Amúgy Petőfi, Kossuth is liberális volt. Nemzet hősei. Azokat is így libsizzétek? Libsi szó nem azzal egyenlő hogy szivárványos táskákat hord és kiabálta hangosan hogy black lives matter. Liberalizmus egy gondolkodás mód, van bal és konzervatív liberális gondolkodású ember is. Én simán liberális gondolkodású vagyok, mert:

- Felőlem lehetsz fideszes nem érdekel de ne pofázz bele én kivel szimpatizálok

- Lehetsz tudatlan addig amíg nem engem sértegetsz

Én az egyén szabadságát kulcsfontosságúnak tartom, addig amíg más szabadságát nem veszélyezteti. Az lehet, hogy egy pár nyugati országban túl van tolva a liberális gondolkodás annyira, hogy pont az ellentéte, de akkor ugyanott vagyunk ahol itt, ahol a kormány megmondja mit és hogyan gondolj mert ha nem úgy gondolod akkor egy nemzet áruló nem tudommi vagy.

Elég szégyen az is, hogy el kell magyarázni ezt az egészet egy olyan embernek, akinek valószínűleg szavazati joga van.

2022. júl. 5. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!