Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha az oroszok egész a magyar-u...

Ha az oroszok egész a magyar-ukrán határig nyomulnak majd, Orbán hogy fog dönteni?

Figyelt kérdés
Akkor is nyalizik majd Putyinnak, vagy a honvédséggel megerősíti a határt mint NATO-tag? És ha Putyin továbbra is sakkban tartja valamivel Orbánt?

2022. júl. 5. 08:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%
Miért jönnének az ukrán-magyar határhoz, ha a ruszkik folyamatosan veszteségeket szenvednek, napi 2 államcsőd van, meg 2x foglalják el moszkvát hetente?
2022. júl. 5. 11:06
 22/32 anonim ***** válasza:
38%
#21 Ráadásul Putyin csak ezen a héten már ötször meghalt.
2022. júl. 5. 11:09
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

#17 Oroszország sosem fog minket megtámadni, mert nagyon jó barátságban vagyunk velûk, de igen, hasonló helyzetben biztos, hogy megadnám magam és erre ösztönöznék mindenkit, hogy feltett kezekkel sétáljanak oda az ellenfélhez és tárgyaljanak.

Ez jár a legkevesebb veszteséggel.

2022. júl. 5. 12:03
 24/32 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem az Orbán rendszer már összeomlóban van. Az oroszok nem fognak szerintem Kárpátokig menni, de ha mégis NATO tagot nem támadnának.

Ez még csak a kezdet amit most tapasztalunk. Az infláció erősebb lesz(háború, a hibás válságkezelés valamint a pénzszórás miatt), és az éhes nép szeme ki fog nyílni. Fizetések értéke erősen csökken. Szerintem a Ceaucescu felé forradalom lesz itt is. Itt nemcsak az infláció játszik, hanem az EUtól nem kapunk egy petákot sem, és az oroszok sem szeretnek minket. Sokan azt hiszik, hogy oroszok szeretik a magyarokat, igen, az lehet, hogy nem annyira utálnak minket, de higgyétek el, Cs*cskanépnek tekintenek Orbán miatt. Oroszok(Putyin) sosem mondtak olyat, hogy a magyarokat támogatnák valamiben, ellenben például Trumppal.

Az ellenzéknek pedig örülnie kellett volna, hogy elbukták a választást, mert megkapták volna a kifosztott államkasszát, államadóssággal, inflációval, háborúval.

Ha kitör itt a vérengzés, akkor szerintem Gyurcsányéknak is baja eshet, én reménykedem abban, hogy csöndesen fog összeomlani a rendszer vérrontás nélkül, abban is, hogy egy ellenzék váltás is lesz, mert én személy szerint nem örülök egy exnáci jobbik, Gyurcsány, náci mihazánk kombónak és a többi minipártnak. A remény számomra Márki -Zay Péterben van. Az lehet, hogy MZP mondataiból a Fidesz összevágott ostobaságokat, de egy kiéhezett nyomorban élő népet ezt nem fogja érdekelni már akkor, mi volt a választások előtti propaganda.

2022. júl. 5. 12:21
 25/32 anonim ***** válasza:
80%
Meg kellene érteni a magyaroknak, hogy nem a lopásra, a hazudozásokra, a hamis túlárazott közbeszerzésekre adtak felhatalmazást.
2022. júl. 5. 12:23
 26/32 anonim ***** válasza:
34%
#24: Jellemző, hogy negyedik 2/3 után, és azok után, hogy az időközin a Fidesz szarrá nyerte magát, a bibsik még mindig abban, hogy "Na most, tényleg összefog omlani az Orbán-rendszer". Már azóta ezt mondogatják a hozzád hasonlók, amióta Orbán behúzta az első 2/3-t. Talán el kéne gondolkozni azon, hogy a nép egyáltalán nem utálja annyira a fideszt, mint ti bibsikéim, illetve azon, hogy a libbant pártokat még a fidesznél is jobban utálják.
2022. júl. 5. 13:26
 27/32 anonim ***** válasza:
65%

26, Fideszestől libsizés sokat ér...

"Amíg én leszek a fidesz elnöke addig a Fidesz liberális párt marad" - Orbán Viktor, 90-es évek közepe.

"Magyarország nyugat része, amely sosem kíván a kelet része lenni" - Orbán Viktor, 2007.

Amúgy a 24-esembe jól leírtam, hogy nem vagyok Gyurcsány támogató talán olvasni kéne.

Bár inkább vagyok "libsi" mint trágyával egyetett sötétben tartott gomba. 😏

2022. júl. 5. 17:33
 28/32 anonim ***** válasza:
25%

#27:

Bár inkább vagyok "libsi" mint trágyával egyetett sötétben tartott gomba. 😏

Amíg így gondolkoztok a fideszes szavazókról, ne is reménykedjetek abban, hogy az általatok kedvelt pártokra fognak szavazni. Tetszettek volna száműzni az egész O1G bandát, és szavazni mind pl. a kutyapártra vagy létrehozni egy tiszta pártot, amelyik nem tartalmaz lejárt O1G politikusokat, akkor talán esélyetek is lehet nyerni. No nem úgy, hogy b* házasságot, rezsi árak piacira való emelését, EU-NATO-nak való benyalást ígértek a választóknak, mert a magyarokat szerencsére nem érdekli a morál lófa**sz mint titeket.

2022. júl. 5. 18:11
 29/32 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó neked mi bajod az azonos neműek házasságával? Semmi közöd hozzá ki hogyan él. Ez a bajorok veletek jobboldaliakkal, belepofáztok mindenki életébe
2022. júl. 5. 20:27
 30/32 anonim ***** válasza:
25%
#29: Egyszerűen csak nem akarom, hogy a házasság szentségét megtörje ez a nyugatrói importált fertő.
2022. júl. 5. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!