Kamikaze magyarok?
A fizetésem nettó 200 ezer lett volna. Ellenben a lakbér nettó 160 + 60ezer kaja + 10ezer tömegközlekedés +10ezer egyéb, ez így havi 240 ezer forint (szórakozásról és nyaralásról szó sincs). Áruld el már nekem, hogy havi 200 ezerből hogy fizessek ki 240 ezer forintot?
Semmilyen igényeim nem voltak. Volt, hogy rizst ettem paradicsommal. Soha nem jártam éttermekbe se szórakozni. Okostelefont se vettem egyszer sem. Cigizni, piálni meg drogozni sem drogoztam. Mégsem tudtam szinte semmit félretenni. Szóval ennyit a dübörgő magyar gazdaságról.
Amióta kimentem, havonta átlag ezer eurót félre tudok tenni úgy, hogy sokkal magasabb színvonalon élek. Tehát nem kell éheznem, mint Magyarországon, illetve még szórakozni is el tudok járni plusz telefont is bírok venni magamnak ha elromlik a régi.
Nem vagyok a saját magam ellensége. Nem fogok mélyszegénységben sínylődni ha választhatom a normális életet is.
Plusz a nők sem annyira felszínesek. Itt nincs olyan, hogy "próbálkozz a kategóriádban lúzer!" Hanem az egyszerű kétkezi munkást is emberként kezelik és értékelni tudják a szimpla térköves vagy lakatos munkát is. Nem kérdez tőlem senki olyat, hogy "mikor lesz végre valami normális munkád, ahol öltönybe és ingbe kell lenni?"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!