Kamikaze magyarok?
Figyelt kérdés
A magyarok kb. fele utálja az oroszok ellenségeit. Feltehetően ez az arány érvényes a katonáinkra is. Van esélye annak, hogy egy magyar pilóta kamikazeként a NATO ellen fordul (mondjuk megpróbál egy németországi USA támaszpontba becsapódni)?2022. jún. 30. 16:11
A kérdező szavazást indított:
El tudom képzelni
Nem tudom elképzelni
22 szavazat
2/25 anonim válasza:
A magyarok már rég önkéntes öngyilkosok lettek, mikor megszavazták sorozatban 2/3-al a fideszt.
3/25 anonim válasza:
"A magyarok kb. fele utálja az oroszok ellenségeit"
Forrás? Vagy ez csak a kis buksidban találódott ki?
5/25 A kérdező kommentje:
#3: korábbi szavazásos kérdéseimre jött válaszok arányát vettem át.
2022. jún. 30. 16:36
7/25 anonim válasza:
5: nem reprezentatív, illetve vannak fanatikusok, akik több különböző fiókból is szavaznak, torzítva az eredményt
8/25 A kérdező kommentje:
Ha atomháború lesz, legalább hasznosan hal meg a vállaló.
Egyébként lassan már ember katonák sem kellenek, lásd General Dynamics robotokat és távirányított repülőket...nem beszélve az önvezető autókról (előtte jól megpakolva robbanóanyaggal ;)
2022. jún. 30. 16:39
9/25 A kérdező kommentje:
#2, ezért imádkozz, hogy az oroszok nyerjenek.
2022. jún. 30. 16:41
10/25 anonim válasza:
Kevesebb cnn-t és hvg-t kellene olvasni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!