Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A honvédség mondhat olyat,...

A honvédség mondhat olyat, hogy nem kell több katona?

Figyelt kérdés
Hónapok óta munkát keresek és nagyon elvagyok keseredve már, mindenhol elutasítanak. Arra gondoltam, hogy nem örökre, de pár hónapra amíg egyenesbe jövök jelentkeznék szerződéses katonának. Van olyan, hogy azt mondja a honvédség, hogy több katonára nincs szükség vagy "mindig van felvétel"?

2022. jún. 25. 23:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%

"pár hónapra amíg egyenesbe jövök jelentkeznék szerződéses katonának"

Bzeg te nagyon hülye vagy, esküszöm. :D

2022. jún. 25. 23:20
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem csoda, hogy nem találsz munkahelyet...
2022. jún. 25. 23:22
 3/19 anonim ***** válasza:
92%
Azt bárki mondhatja, hogy te nem kellesz neki. A kérdésed alapján ezen nem is lepődnék meg.
2022. jún. 25. 23:22
 4/19 A kérdező kommentje:

Neked mi a bajod? Azért vagy itt, hogy beleköss abba akinek a kérdése épp szembejön? Te azért beszélsz ilyen könnyen és gúnyolódsz egy nehéz helyzetben lévő emberem, mert neked biztos van 40 végzettséged és már 20 év munkatapasztalatod és a létező összes pozícióra te alkalmas lennél.

És javarészt gondolom azért utasítanak el mert fiatalon nincs sok tapasztalatom, konkrétan egy munkahelyem volt még csak és jogsim sincs.

Mivel most kényszerből vissza kellett költöznöm a szüleimhez így igen a pár havi fizetés már kitudna segíteni a bajból az elég lenne hónapokig amíg találok valamilyen munkát, nagyrészt megmaradna a fizetés ha jól tudom lehet a laktanyában lakni plusz a kiképzés alatt biztosítanak napi 3 étkezést is.

2022. jún. 25. 23:38
 5/19 A kérdező kommentje:
És képzeld a honvédség is egy ugyanolyan munkahely, mint bármelyik másik és ott is van próbaidő és szabadság is így próbaidő alatt simán felmondhatok és távozhatok...
2022. jún. 25. 23:44
 6/19 anonim ***** válasza:
90%
Na azért ezzel a fassággal inkább vigyázzál! Nem emlékszel hogy a kovid alatt az ápolónőknek tilos volt felmondani? Hallottál már olyanról, hogy háború? Tizstában vagy vele, hogy ha az kitör és fel akarsz mondani akkor tarkónlőnek?
2022. jún. 25. 23:59
 7/19 A kérdező kommentje:
Igen "ha" kitör, jelenleg nincs háború amiben mi részt veszünk és én a jelenben élek.
2022. jún. 26. 00:07
 8/19 anonim ***** válasza:
89%
#7 Alkalmassági is van ám a katonaságnál.Egyáltalán az sem biztos, hogy alkalmasnak találnak.
2022. jún. 26. 00:10
 9/19 A kérdező kommentje:
Tudom, sportos vagyok szerintem sikerülne már megnéztem, hogy miből áll a fizikai felmérő
2022. jún. 26. 00:13
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondja azt. Mindenki jöhet.

Ha komolyan érdekel, priviben szívesen segítek. Elég jártas vagyok a témában.

2022. jún. 26. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!