Igaz lehet, hogy a NATO-ban Németország, Franciaország már inkább tűzszünet párti, az USA, Egyesült Királyság, Lengyelország viszont inkább a háború folytatását, fokozását támogatják?
Azert kuldenek fegyvereket mert vedekezni csak fegyverrel lehet egy haboruban.
Nem is ertem ezen miert akadnak ki magyar emberek. Ha valaki bajban van hat segitsunk
"Nem is ertem ezen miert akadnak ki magyar emberek"
Gondolom csaj fáj nekik hogy anno 56-ban ide nem jöttek segíteni. De az is érthető, 11 évvel előtte Sztálin bácsit nem szabadott volna ide engedni.
Mondjuk azért mert ők a kisujjukat sem mozdították meg értünk
A fegyverek jelentős részét kölcsönbérleti szerződés keretében kapja Ukrajna. Nézz utána, hogy ez mit jelent.
(Eladósodást sok évtizedre.)
4es
Tehat ha valaki rossz en is legyek rossz? Ez a peldamutatas?
Megjegyeznem hogy ott az oroszok csesztek ki velunk ok csinaltak Magyarorszagon diktaturat elotte meg a nyugat cseszett kivelunk trianonnal
És a nyelvtörvényt is az oroszok csinálták?
Egyébként meg továbbra sem értem miért kellene fegyvert küldenünk olyanoknak akik amúgy gyűlölnek minket
A brit és ukrán kormányfő ma ismét megerősítette közösen, hogy a háború folytatását támogatják, amíg Ukrajna győzelmet nem arat. Nem lehet szó kompromisszumokról, tűzszünetről Oroszországgal.
Lavrov pedig a napokban úgy nyilatkozott, hogy márciusban már közel jártak a törökországi tárgyalásokon a megegyezéshez, Ukrajna hajlandó lett volna engedni a legtöbb kérdésben, létrejöhetett volna a béke, de utána amerikai nyomásra kihátráltak és most már mindenféle orosz igényt elutasítanak és a törökországi tárgyalások felújítására sem hajlandók.
Franciaországban Macron tett olyan kijelentéseket, mintha ő inkább a béketárgyalásokat, megegyezést támogatná és nem tekinti fő célnak Oroszország katonai legyőzését, megalázását.
Egyébként ha visszatekintünk, akkor 2014-ben is Németország és Franciaország hozták össze a tűzszüneti megállapodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!