Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az oroszimádók kivel lennének,...

Az oroszimádók kivel lennének, ha neki menne a NATO-nak Oroszország?

Figyelt kérdés

Ugye akkor nekünk is menni kellene a háborúba Oroszország ellen.

Ilyenkor mit tennének? Melyik lenn fontosabb nekik, a saját hazájuk vagy Oroszország?

2022. máj. 26. 09:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%
Természetesen a szovjetúnióval. Nem véletlen imádják putykót, szüleik is a szovjetuniót imádták már sok évvel ezelőtt, ezért lettek nemzethy jóboldaly eresztény komcsik, mert a sima komcsiság az ugye most nem menő :)
2022. máj. 26. 09:38
 12/27 anonim ***** válasza:
37%

Csecsenek is azokkal vannak akik betámadták.

Szerintem itt is, megmondják kivel kell lenni a chip az agyukban meg engedelmeskedik, ez már nem az ő gondolatuk,

2022. máj. 26. 09:38
 13/27 Dzsonszi ***** válasza:
64%
#14 Akkor olvasgasd vissza az elmúlt hónapok kommentjeit a GYIK-n. Akárhányszor megszóltuk, hogy nem biztos hogy egy idióta baromnak kéne vezetnie Ukrajnát, vagy szót mertünk emelni a kisebbségek elnyomása ellen, vagy leírtuk, hogy USA már sokkal kevesebb indokkal rohant le teljesen más államokat, rögtön jöttek a Putyinszopó, oroszcsiska jelzők, pedig mindig kitértem rá, hogy ebben a konfliktusban nyilván Oroszország az agresszor. De ha valaki nem fekete-fehéren látja a dolgokat, akkor már a felvilágosult balosok szerint agymosott birka lesz.
2022. máj. 26. 09:39
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
#17. Pontosan így. Undorítóan primitívek.
2022. máj. 26. 09:44
 15/27 steven95 ***** válasza:
35%

"nem biztos hogy egy idióta baromnak kéne vezetnie Ukrajnát"..

...de szép elfogulatlan kettős mérce nélküli vélemyény..Ja nem.

"USA már sokkal kevesebb indokkal rohant le teljesen más államokat"

Én leszarom hogy Hitler még rosszabb volt mint Putyin. Nem keresek indokot a mosdatására.

2022. máj. 26. 09:51
 16/27 anonim ***** válasza:
78%

“ már sokkal kevesebb indokkal rohant le teljesen más államokat”

Csecsen, Grúzia… megvan?

A SU ott is beleavatkoztak amiben tudtak mindenbe is

2022. máj. 26. 09:53
 17/27 Dzsonszi ***** válasza:
70%
#19 Ja csak ti szoktátok ezerrel mondani, hogy mekkora mocsadék a Fidesz, mert nem akar leállni az orosz gázról/olajról és helyette miért nem az USA-tól vesszük a palagázt, attól az USA-tól, ami az elmúlt évtizedekben lazán végigbombázta, napalmozta a fél világot. Én egyet is értenék a szankciókkal, legyen, közösítsük ki azt aki megtámad egy szuverén államot. De akkor az amcsikkal is csináljuk már meg, akik olyan helyekre jártak gyilkolászni, amikhez közük nem volt (csak a pénz meg az olaj). Pont ti vagytok azok akik azért oroszellenesek, mert ez a narratíva ma nyugaton, nem pedig mi vagyunk oroszszopók mert O1G azt mondta.
2022. máj. 26. 09:57
 18/27 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kérdező!

Azon gondolkodj el hogy melyik ország határos velünk, és ki fenyeget minket.

[link]

És ezt az országot most a mi szövetségeseink tömik fegyverrel.

2022. máj. 26. 09:58
 19/27 anonim ***** válasza:
34%

Ne járjon már ide minden mandineres hülye kattintásokért kuncsorogni.

Kb már csak egymásra kattintgatásból áll az origo, pestisracok, mandiner, stb munkája, így talán nem zárja be őket a gazdi.

2022. máj. 26. 10:02
 20/27 steven95 ***** válasza:
34%
#21 én értelek. Hogy általánosítasz azt hagyjuk. Én nem "szoktam" mondani ilyeneket. Ha van benned erős USA kritika, legyen, irreleváns. A Fidesz "mocsadék" az nem kérdés, úgy általában. Az olajembargós kérdést pedig nehéz megítélni. Én az orosz REZSIm ellen vagyok: megtámad szuverén államot, civileket öl, bebörtönöz ellenzéket, hadgyakorlatot hazudik, a népét propagandával eteti, háborúellenes polgárait rendőrökkel félemlíti meg, bebörtönzi, atommal fenyegetőzik. ...Igen, ha csak két választásom van kinek a faszára kell rábuknom, hát ne az oroszokéra..
2022. máj. 26. 10:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!