Mi lesz Jeszenszkivel, hogy megszűnik a PestiTV? Mi lesz a hobbistákkal?
Meglátjuk.
Én eddig is a neten néztem a műsoraikat. Volt róla némi elejtett hír, hogy a tévé megszűnésével a főnökeik nem az egészet akarnák megszüntetni, hanem a hivatalos tévé helyett egy másféle rendszert alakítanának ki - lehet, hogy ez olyan műsorkészítést jelentene ami a neten érhető el. Kérdés, hogy ezt alkalmazott+alkalmazóként hogyan lehet megoldani.
Nekem nagyon bejönne ha a műsorok nagyobb része megmaradna és egy tévé fenntartása helyett valamilyen online formában lennének elérhetőek. A nézőik nagy része eddig is így látogatta a műsoraikat, nem úgy, hogy leültek este a tévé elé amikor a műsort adásba tették.
Kialakítottak egy olyan típusú műsorsorozatot, amire régóta volt igény, ehhez bőven lehetne hirdetőket is találni ha az eddigi tévés struktúrát dobnák csak ki. Mindenesetre ezek a srácok meg fogják találni a módját, hogy elmondják amit gondolnak - mi meg ezután is figyelni fogunk rájuk. Csak nem kellene veszni hagyni azt ami már sikeresnek bizonyult.
"Kialakítottak egy olyan típusú műsorsorozatot, amire régóta volt igény,"
Ha lett volna rá igény, akkor nem 0,x százalék nézte volna. Éppen azért zárták be, mert csak tömték bele a pénzt, de alig nézte valaki, senkit sem érdekelt.
#3 Állandóan ezzel a hülyeséggel jöttök. Sokan nézték a Pesti tévét. Te nem, mert téged más érdekel.
Ne akard már állandóan megmagyarázni nekem meg azoknak akik nézték, hoyg nem is néztük!
"Ne akard már állandóan megmagyarázni nekem meg azoknak akik nézték, hoyg nem is néztük!"
De néztétek, 20 ezer körüli ember nézte a mérések szerint. Ez neked sok, mert voltatok 20 ezren, de a hirdetők szempontjából nulla.
"A tényszerűen évek óta a legpontosabb hazai kutatóintézetnek számító Századvég szerint egy év alatt portálunk és a Pesti TV is erősödött: mindkét platformunkat több mint másfélmillió magyar, azaz a felnőtt lakosság 19 százaléka követi rendszeresen."
"a Pesti TV-t még mindig a hagyományos tévén nézik a legtöbben: bő egymillió ember (a felnőttek 13,2 százaléka) itt követ bennünket. Nézőink 65,7 százaléka kábelszolgáltatónál, 16,9 százaléka Facebookon, Youtube-on, 11,6 százaléka a szabad földi sugárzás révén, 4,3 százaléka pedig a weboldalunkon éri el adásainkat"
🙃🤡
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!