Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Németországnak vagy Oroszorszá...

Németországnak vagy Oroszországnak van ütőképesebb hadereje?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat...
2010. szept. 17. 11:00
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nah mondok én nektek valamit.Nem vagyok okostojás,de azért emlékezzetek anno a II. vh-ban a németek 1 senkik voltak,se élelem,se semmilye nem volt a németeknek.És HOPPÁ!!!Pár év alatt ővég volt európa,meg még több kontinensen is voltak területeik,és senki sem számítot rá hogy képesek erre.Szerintem is inkább az oroszok az erősebbek,de azért ne felejtsük el hogy miből lett a cserebokár(németekre gondolok)Senkinek vették őket,és éppen ez volt a baj.a látszat néha csal,és a németekre jellemző a hátbatámadás,már tudom hogy milyen a vérem,hisz apám német,és kint éltem 5 évig.
2011. okt. 31. 23:10
 12/15 anonim ***** válasza:
De Oroszország is semmi volt, az első világháborúnál még feudális monarchia volt, aztán nagyhatalom, majd szuperhatalom lett, pedig ott még forradalom is volt.
2012. jan. 15. 21:19
 13/15 pétervajda válasza:
Hát Németországnak jó tankjai vannak de még beleszámitjuk a mennyiséget plusz az idegentecholnologiához tartozik.Németországnak szerintem csak a túlerö ez a probléma de egyébként erösek
2013. febr. 27. 17:00
 14/15 anonim ***** válasza:

xy

Rendben.

Kezdjük újból.ok.

Először Oroszország:

Szárazföldierő:

-a világ egyik leg meghatározóbb földönmozgó hadereje van.

-ők mutatták meg hogy létezik olyan harcjármű amely erősebb a legyőzhetetlen Leopard 2-nél (csornij orjol).

-más fegyvereik is versenyképesek.

Légierő:

-repülőgépei és helikoptereik USA utánzatok hazaiasan.

Haditengerészetierő:

-rengeteg hajó mégis több száz- több ezer kmnyi védetlen tengerpartal rendelkezik, persze kinek kellene lefagyott föld?

-mégvalami, russia régóta próbál lépést tartani az USAval hajókban persze sikertelenűl.

Nèmetország:

Szárazföldierő:

-sokáig a Leopard volt a világ tankja, erre ma ruszki csornij orjol.

-de minden más még mindig német precizitás forradalmias első.

Légierő:

-Ma az USAval a legversenyképesebb erő, a világ 2. helyén áll.

Haditengerészetierő:

-eszméletlen pár kikötőböl ennyi hajó? nemtakálok szavakat csak tátom a szám.

-ha annyi területtel rendelkezne mint russia megszámlálhatatlan hajóval rendelkezne.

-ahogy a hajók felszereltségét is nézem ruszki vs. german fej-fej mellett haladnak.

MINDKETTŐ ORSZÀG ORBITÁLIS ERŐKKEL RENDELKEZIK!

CSAKHOGY AZ OROSZOK EGY NÉMETVICCRE VÁLASZUL EGY ATOMOT ADNAK!

german vs. ruszki

fejlett precizitás vs. rengeteg katona és atomhatalom

1 vs. 100

a válasz a NATO és az USA vs. ruszki-ban találod!

2013. márc. 10. 17:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Az oroszok azért nőtték ki magukat ennyire, mert megnyerték a 2. vh-t.

Oroszország nagy előnye az időjárás, az éghajlati viszonyok, a hatalmas területe és a népességének száma és persze a nyersanyag, ami náluk igen nagy mértékben megtalálható. Lemásoltak sok sok technológiát, amely ma egy nagy haderőt képvisel. Ha nem lettek volna a történelem során a németek, angolok, amerikaiak, olaszok, franciák technikailag jók, nem lettek volna ezeknek a nemzeteknek ipari ötleteik, valószínű hogy Oroszország nem tartana itt ahol most.

Amikor a Harmadik Birodalom megtámadta a Szovjetuniót majdnem legyőzték őket, a hiba Hitler pocsék hadvezetésén múlott és az olaszok kisegítésén. Szerintem ha a mai németek elég tökösek lennének és nem marcangolnák magukat folyton a rájuk erőszakolt dolgok, bűnök miatt, akkor egy ütőképes hadseregük lehetne és ismét felállhatnának a porból ahova az állítólagos jók (győztesek) beledöngölték őket.

Elítélendő amit a németek csináltak a háborúban, ez nem is vitás, de a szövetségesek sem voltak jobbak náluk. Mindkét oldal bűnös volt, de csak a vesztesek bűnhődtek.

Szerintem a németek már belefáradtak a nacionalista mozgalmakba, ami nem is baj, de elég önpusztító nemzetté változott, ami viszont nagy baj.

Ha a németek összeszednék magukat még a kis létszámuk ellenére is képesek lennének legyőzni az oroszokat. Találékony, ügyes és strapabíró nemzet, szerintem a mai napig megállja a helyét a világban.

Viszont én nem szeretnék egy 3. világháborút. Az oroszokban annyit utálok hogy a mai napig dicsekednek azzal hogy legyőzték a németeket. Pedig ők is csináltak "gyönyörű" dolgokat.

2016. júl. 7. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!