Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mikor fogja Putyin bejelenteni...

Mikor fogja Putyin bejelenteni a 3. világháborút?

Figyelt kérdés

2022. máj. 2. 23:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Nem lesz 3. vh.
2022. máj. 3. 09:43
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Soha. Ő egymaga nem jelenthetbe világháborút...vagyis ha mindenkit megtámad. Tehát a NATO-t és a szövetségeseit.

Illetve a saját szövetségeseit is rákellvennie a NATO megtámadására. Ez nyilvánvalóan nemfog bekövetkezni.

2022. máj. 3. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:
49%
Am. a hőn imádott Zelenszkijtek hamarabb fog vh-t kirobbantani mint a Putyin!
2022. máj. 3. 11:27
 14/15 anonim ***** válasza:
69%

Orbán a pápának azt mondta, hogy most 9.-én vége lesz a háborúnak. Ezt a pápa mondta. Hogy Orbánnak honnan vannak ilyen információi, az furcsa. Vagy udvari jós, vagy Gáspár fia prófétálta meg, vagy Putyinnal tart fura jó bizalmi kapcsolatot, vagy halucinált, vagy csak egyszerűen kitalálta, és hazudott még a pápának is.

De az is lehet, hogy azért lesz akkor vége a háborúnak, mert akkorra időzítik a "világ végét" Akárhogy is, addig nem bővítem a ruhatáram.

2022. máj. 3. 12:27
 15/15 anonim válasza:
Ha úgy vesszük február 24, 2022. Onnantól eszkalálódik, aztán meglátjuk hogy lesz e fegyveres konfliktus belőle a NATO-val. Ha lesz a történelem könyvekbe a fenti dátum fog kerülni (szerintem)
2022. nov. 28. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!