Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Putyin Atomháborút indít,...

Putyin Atomháborút indít, most hogy csúfosan kikaptak még az Ukránoktól is?

Figyelt kérdés

"... az orosz állami televízióban beszélt arról, hogy Oroszország mindent megtesz annak érdekében, hogy a nukleáris háború minimális esélyét is elkerülje, de ebben az ukránoknak is partnernek kell lenniük, ...."

Nem partnerek az Ukránok mert ultramodern NATO fegyverarzenállal szétverik az oroszokat.

[link]

[link]

2022. ápr. 26. 17:16
A kérdező szavazást indított:
igen. Atomháború lesz
talán
Nem. Nem lesz semmi
27 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Nem, és még csak ki sem kaptak.
2022. ápr. 26. 17:21
 2/19 drummer33 ***** válasza:
63%
Nem kaptak ki, ezt honnan veszed? A nato fegyvereket meg köszönik szépen felhasználják az ukránok ellen.....
2022. ápr. 26. 18:13
 3/19 anonim ***** válasza:
55%
Én csak egyet nem értek! Az oroszokat, már 1945-ben megfenyegették atombombával, és rögtön visszament a barlangjába. És most Ő fenyegetőzik atommal? Primitívség a négyzeten!!!
2022. ápr. 26. 20:02
 4/19 anonim ***** válasza:
56%
Esze ágában sem áll nukleáris fegyvert bevetni, ez csak ökölrázás.
2022. ápr. 26. 21:41
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
Én kinézem belőle. Nem olyannak tűnik, mint aki tud veszíteni, ill. mint aki eltűri, hogy valaki be. Ofázzon neki.
2022. ápr. 27. 15:12
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem lesz semmi, putin tudja jól magáról, hogy akkor pancser, hogy még egy atomháborút is elvesztene.
2022. ápr. 28. 11:03
 7/19 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi putyin nem pancser hanem rohadt okos és ezt ki is használja.

Vegyünk egy példát akit kost oroszok csinálnak ukrajnával

Két ember áll egymással szembe az eggyik elhiteti a másikkal hogy gyenge a másik elbízza magát a másik folyton fárasztja mikor pedig eléggé elfáradt kiüti

Oroszország fárasztja a hadereje 5%-äval ukrajnát folyamatosan megállás nélkül folyik a harc aztán mikor eléggé elfáradt a harcba vagyis a katonák kimerültek, az ellátmány akadozik az utak és a sinek + a légtér teljes ellenőrzésének hála lecsap (ami hamarosan megtörténik tekintve hogy új csapatokat mozgósítanak) ukrajna már csak húzza az elkerülhetetlent a szakadár területek leválnak vissza rakják az orosz barát kormányt újra építik az országot és minden úgy lesz ahogy volt csak ukrajna lett kissebb az USA meg ezt is elveszti mint mindent amibe eddig a vh-on kívül. Beleszólt.

10 év mulva pedig űgy fog élni mint a jugoszläv háború egy a sok közül

2022. ápr. 28. 22:24
 8/19 anonim ***** válasza:

Akkor ezt a kérdést most berakom figyelt kérdések közé és majd írok mikor győzött az USA (Ukrajna) xD

2022. ápr. 28. 23:16
 9/19 anonim ***** válasza:
8# akkor várhatsz
2022. ápr. 29. 07:11
 10/19 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem ez egy közös elgondolás hogy hónapokig háborúznak, aminek hatása már érezhető. Jövő télen nem tudom lesz e olyan család ahol megengedhető lesz a gázzal való fűtés. Ma kaptam smst a szolgáltatótól hogy az inflációkövetés miatt 19 Ft-ról 25 ft-ra változik a percdíjam és az sms is.
2022. ápr. 29. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!