Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Más nem sápad le az ilyenektől?

Más nem sápad le az ilyenektől?

Figyelt kérdés

[link]

Ne ítélkezzen senki mert blikk, a dailymail-en láttam angolul a hírt, de magyarul jobban értem és csak a blikket találtam.

Előszőr kijelenti, hogy atom annak aki közbeszól, majd készúltségbe helyezte. Most a szankciók és a fegyver szállítmány után a külügyminisztere azt mondta, súlyos árat fizet a nyugat ezért és már nem mi határozzuk meg a gazdaságot. Vasárnap alkohollal feküdtem le és eleszívtam 3 szálat, 2 éve tettem le egyik napról a másikra, nem is hiányzott és most sem kell. De este megint inni fogok és rágyújtok. Nem bírom..

2022. márc. 1. 17:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiteles a ruszki prof. Ez a fekete farkasos sztori hitelteleníti.
2022. márc. 1. 17:51
 2/15 A kérdező kommentje:
Najó, de aggasztó a dolog. Remélem nyilatkozik hamarosan, szokás szerint a kreml-ből. Már az rt-t nézegetem hátha előbb értesülök valamiről...
2022. márc. 1. 17:56
 3/15 anonim ***** válasza:
21%

Én se értem miért veszi ezt a fenyegetést ennyire félvállról mindenki.

Egy nemlétező vírustól retteg többmillió ember, de amikor egy őrült remegő ujja az atomrakéta indítógombján van, akkor megvonjuk a válunnkat, hogy áh, ez úgyse történik meg

2022. márc. 1. 18:00
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem azért de a vírus létezik, ellenben soha nem láttam senkit aki "rettegett" volna.
2022. márc. 1. 18:04
 5/15 anonim ***** válasza:
33%
Hát hogy a vírus létezik-e erről azért megoszlanak a vélemények. Oroszország nukleáris arzenálja viszont bizonyított tény.
2022. márc. 1. 18:06
 6/15 A kérdező kommentje:
#5 hol oszlanak meg a vélemények? A közbeszédben?
2022. márc. 1. 18:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

én nem vagyok konteó hívő de kb 3 napja írtam ezt be ide, hogy biztos, hogy több száz főre elegendő férőhellyel, évekig elegendő élelemmel, ivóvízzel, levegő tisztító rendszerrel, úszómedencével, sportpályákkal, mozival, teljes személyzettel felszerelt atombunkerbe költözik szibériába, és szarik az egész világra.

Le lettem ugatva, hogy milyen hülye vagyok, Putyin tuti a dácsájában akar pihengetni öregkorára, meg ilyenek. Igen, ez egy normális embernél így lenne, és mindenki azt gondolja, hogy ő normális emberként gondolkodik. Hát nem, egy pszichopata nem normális emberként gondolkodik. Neki teljesen megfelelő lesz a szuperatombunker a hátralévő életében. Most is kb. a világtól elzárva él. Neki nem sok minden fog változni az életében, ellenben nekünk igen 😀

2022. márc. 1. 18:18
 8/15 A kérdező kommentje:
Te is alkohollal fekszel??
2022. márc. 1. 18:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem iszom, csak ünnepekkor. Most nincs ünnep :)
2022. márc. 1. 18:28
 10/15 A kérdező kommentje:
Akkor te nyugodtan tudsz lefeküdni.. én nem 😶
2022. márc. 1. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!