Elindulhatnak az atomrakéták, ha Putyin véletlen rákönyököl ill. ráfekszik a gombra?
Putyin élesítette az atomrakétákat pár napja. Ez azt jelenti NATO szakértők szerint hogy defense-1-es szinten van. Vagyis már elég ha megnyomja a piros gombot [link] Viszont Putyin nagyon fáradt. A 444 azt is kiszúrta, hogy már körmöt sem vág. Elhanyagolja magát. Azt írták félnie kell a többi vezérkari katonatiszttől is, hogy az életére tőr. Nagyon idegen lehet emiatt és itt a háború is amiben az ukránok már legyőzni látszanak az oroszokat. Iszonyú ideg lehet az ember
Mi van, ha ilyen elmeállapotban amiben ő amúgy is van + demencia + rák rádöl, rágörnyed, ráesik eszméletvesztés utána a piros gombra vagy elbizonytalanodik és abban kapaszkodik? Akkor beindítja az atomarzenált.
Én magam is sok gamelés közben mindent kipakolok az asztalra, meg a munkámat, számításaimat, mert olyan hogy a gépen végzem azt is és közben játszok és sokszor verek le én is fiatalon tárgyakat, akkor mit tehet Putyin?
7) nem,a legfelsőbb utasítást senkinek sem kell jóváhagynia.
Kim Dzsong Unt sem bírálja felül senki.talán odaát kapitalistáéknál igen.
Egy atomrakéta kilővéséhez több ember jóváhagyása kell, biztonsági okokból. Mit nem lehet ezen felfogni? Meg mi a rákért kell az észak koreaiakat ide keverni? Elárulom, annyira Kim Jong Un sem őrült.
9) azért mert atomja van.
leírtam érthetően úgyhogy ne értetlenkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!