Elindulhatnak az atomrakéták, ha Putyin véletlen rákönyököl ill. ráfekszik a gombra?
Putyin élesítette az atomrakétákat pár napja. Ez azt jelenti NATO szakértők szerint hogy defense-1-es szinten van. Vagyis már elég ha megnyomja a piros gombot [link] Viszont Putyin nagyon fáradt. A 444 azt is kiszúrta, hogy már körmöt sem vág. Elhanyagolja magát. Azt írták félnie kell a többi vezérkari katonatiszttől is, hogy az életére tőr. Nagyon idegen lehet emiatt és itt a háború is amiben az ukránok már legyőzni látszanak az oroszokat. Iszonyú ideg lehet az ember
Mi van, ha ilyen elmeállapotban amiben ő amúgy is van + demencia + rák rádöl, rágörnyed, ráesik eszméletvesztés utána a piros gombra vagy elbizonytalanodik és abban kapaszkodik? Akkor beindítja az atomarzenált.
Én magam is sok gamelés közben mindent kipakolok az asztalra, meg a munkámat, számításaimat, mert olyan hogy a gépen végzem azt is és közben játszok és sokszor verek le én is fiatalon tárgyakat, akkor mit tehet Putyin?
Te értetlenkedsz. Atomrakéták kilövéséhez van egy bonyolult protokoll, az nem megy bemondásra. Látszik, hogy laikus vagy, tehát nem kéne osztani az észt.
Túl sok filmet nézel. Nagyon komoly protokollok vannak.
Tömegpusztító fegyver bevetése véletlenül lehetetlen.
Több lépcsőbe, több embernek kell engedélyeznie.
Tengeralattjárón pl 2 kulcs, és széfbe zárt papírlap amin van 300 kód széfkulcs külön embernél van és a rajta lévő kódot is még 2 külön ember tudja melyik a helyes.
Egy atomtöltet véletlen kilövésének annyi az esélye mint hogy belédvág a villám miközben a fejedre hullik egy meteor mialatt Luci Liu épp orálisan kényeztet.
Na számold ki mennyi esély van rá?
Az oroszoknál ott a kazbek és a cseget.
Az amerikai elnöktől sem távolodhat el 10 méternél messzebb a táskás ember,pont azért hogy a késlekedés minimális legyen.ilyen esetben nincs lehetőség az időhúzásra meg a megbeszélésre,egyeztetésre.legalábbis válaszcsapás esetén.indiáról se tudni semmit,koreát meg már említettem,kizárt hogy az ottani legfőbb vezető megvitassa bárkivel is a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!