Oroszok miért szerencsétlenkednek Mariupolban még mindig? Miért nem éheztetik ki az ukránokat?
Figyelt kérdés
Tudtommal teljesen körül van véve a város és csak az acélüzemben ill. alagút rendszerben vannak ukránok. Nem lenne elég kiéheztetni őket?
Nincs kaja, nincs tovább.
Már 2 hete elvileg elvan foglalva a város, de még mindig ultimátumozgatnak meg tökölnek, hogy mi legyen.
2022. ápr. 19. 20:55
2/33 anonim válasza:
Micsoda empátia és emberség árad ebből a kérdésből mindentől függetlenül...
3/33 anonim válasza:
"Tudtommal"
Ez volt a bűvös szó.
"Már 2 hete elvileg elvan foglalva a város, de még mindig ultimátumozgatnak meg tökölnek, "
Tehát valaki hazudik.
A tények az Ukránokat igazolják.
4/33 XX.XX válasza:
A város el van foglalva, talán 1-2 tűzfészek ha van ill behúzódtak a patkányok a AzovStal atombiztos többszintű földalatti bunkerébe
a kiéheztetéshez idő kell, mondjuk én rájuk tolnám a törmeléket és otthagynám őket
6/33 anonim válasza:
Mondjuk mert a védőknek nem két napra elégségesek a készleteik. A "kiéheztetésnek" van pár hátulütője. Az egyik, hogy a védők létszámánál jóval nagyobb létszámú erő kell az ostromgyűrű folyamatos, hézagmentes fenntartásához ami más frontszakaszokról "hiányozhat". A másik, hogy a civilek is éheznének - azok akiket a birodalmukhoz akarnak csatolni. Főleg ha a katona ha éhes akkor előfordulhat hogy elveszi az élelmet attól akinek még van... - azaz a katona hal éhet utoljára.
7/33 anonim válasza:
4. Vannak bent civilek is az óvóhelyen, azért nem zúzták le eddig. Ma van az utolsó lehetőségük hogy megadják magukat, sértetlenül távozhatnak.
8/33 anonim válasza:
Nemsokára megküldik 3 tonnás FAB-3000 bombákkal a gyárat, ha az elfogott telefonhívás valós.
9/33 anonim válasza:
Én is hallottam azt az elfogott telefonhívást, akartam is kérdezni, hogy nem túlzás-e több 3 tonnás bombát dobni a gyármaradékra? Illetve azt, hogy még mindig vannak bent civilek.
10/33 Jeffrey Spender válasza:
A könnygáz megtenné a hatását :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!