Mit szóltok Gyurcsány legújabb szerencsétlenkedéséhez, most az EFOTT-on?
Figyelt kérdés
Hihetetlen, amit művel ez a pali. Igaz, most kivételesen nem nyugdíjas rajongók előtt kellett valamit domborítania, ez sikerült belőle.
2021. aug. 15. 15:39
1/24 anonim válasza:
Na ja, ezért nem szabad piásan kimenni a tűző napra.
Amúgy meg elég gáz, hogy már az Efotton is politizálni akar.
2/24 anonim válasza:
Nem láttam, de az IKSZ-eseknél azért jobb?
3/24 anonim válasza:
Kivénhedt, bukott szar alak. Bohóckodik a szavazatokért, ennyi maradt neki.
4/24 anonim válasza:
"A www.facebook.com elutasította a csatlakozást."
törőltették feri aktivistái a vidit 😦
5/24 anonim válasza:
Én nem tudom elhinni, hogy önszántából csinálja. Ha a Fidesznek van szíve, akkor engedi visszavonulni. Gyurcsány nélkül is elég szavazatot fognak kapni. De ez, amire a Ferit kényszerítik embertelenség.
6/24 anonim válasza:
Mi ebben a kivetnivalód? Most őszintén?
Gyurcsány még elment az EFOTT-ra is és VÁLASZOL a fiatalok kérdésére, ahogy mondta a videóban is. Ebből is látszik, hogy Gyurcsányt szeretik a fiatalok.
Orbán hol válaszolna már kérdésekre? Fiataloktól? Eleve el se merne menni, mert a kilátástalan fiatalok, akiknek a kezdő fizetésül olyan 120-135 ezer nettó között lesz, széttépnék.
7/24 anonim válasza:
Ebben mi volt a szerencsétlenkedés? 🤔🤦♂️
8/24 anonim válasza:
Van aki még komolyan tudja venni ezt a piás elmebajost???
9/24 anonim válasza:
8-as: Vizet kért a közönségtől, nem szeszt. Milyen piás már megint?
10/24 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy Feri mostmár nem csak Jakabból csinált bohócot, hanem magából is szánalm hülyét. Nem veszi észre, hogy szinte senki sem veszi komolyan, szó szerint kiröhögik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!