Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok Gyurcsány legújabb...

Mit szóltok Gyurcsány legújabb szerencsétlenkedéséhez, most az EFOTT-on?

Figyelt kérdés

Hihetetlen, amit művel ez a pali. Igaz, most kivételesen nem nyugdíjas rajongók előtt kellett valamit domborítania, ez sikerült belőle.

[link]

2021. aug. 15. 15:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
73%

"Azért fog minden fiatal az ő általa létrehozott Összefogásra szavazni. Minden egyes fiatal rühelli Orbánt és a Fideszt, mindenki."

Ki az a minden fiatal, hány éves korig számít valaki annak? Mert én nem fogok speciel a hibbant vezéretek által vezetett összef.sásra szavazni, így még esélyes, hogy továbbra is ellenzékben fogtok rohadni.

2021. aug. 15. 16:31
 22/24 anonim ***** válasza:
41%

Azért vicces itt a sok birka.

Orbán mikor válaszolt utoljára fiatalok kérdéseire? Tényleg mikor? Ha tud valaki videót linkelni az tusé lenne, de nem tud, mert hosszú évek óta szóba sem áll az emberekkel, főleg nem a fiatalokkal.

Még Salvini az olasz fasiszta is hátast dobott attól, hogy itt mekkora diktatúra van, hogy egy sajtótájékoztatón nincsenek nálunk kérdések... gyerekek :D

2021. aug. 15. 16:53
 23/24 anonim ***** válasza:
Én azokat a fiatalokat nagyobb birkának tartom akik zabálják a moslékot amit elqró önt eléjük. Veled az élen, mucika! 🤣
2021. aug. 15. 17:16
 24/24 Andizsuzsi ***** válasza:
12%
Függetlenü attól,hogy mi a véleményem Gyurcsányról és a politikában betöltött szerepéről. Most ezzel mi a baj? Mikor láttuk mi Orbánt a "nép" között? Gyurcsány bemegy az emberek közé (tette ezt miniszterelnökként is), szóba áll azokkal is, akik nem szimpatizálnak vele. Nekem ez egy szimpatikus viselkedés.
2021. aug. 15. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!