Oroszország miért vétett ekkora hibákat az ukrajnai offenzíva során?
Én nem is értem,hogy az oroszok,hogyan voltak képesek fél Európát megszállni és megszállás alatt tartani évtizedekig.
Az ukrajnai megszállást nem azzal kezdték,hogy lerombolják az országot összekötő vasútvonalakat,hidakat, országutakat, ahonnan az üzemanyag és fegyverutánpótlások is érkeznek.Illetve, légvédelmet kiépíteni, ami lelövi a bejövő fegyvereket szállító repülőket.
Ha ezt megteszik, Ukrajnának nem tudnak fegyvereket szállítani külföldről.
Második lépésként minden hadianyaggyárat, fegyvergyárat le kellett volna bombázni.
A németek is ezzel kezdték a megszállást a 40-es években és az alacsony létszámuk ellenére is sikeresebben csinálták, mint az oroszok.
Utána következhetett volna a szőnyegbombázás,rakétákkal támadás de azt is csak addig, ameddig el nem rettennek az ukránok.
A szárazföldi haderőt csak utoljára szabadott volna bevetni, mind "takarítók", akik a megmaradt lázadókat, ellenállókat likvidálják.
# kürasszír
R-360 Neptune (Ukrainian: Р-360 «Нептун», romanized: R-360 "Neptun") is a Ukrainian anti-ship cruise missile developed by the Luch Design Bureau.
Neptune's design is based on the Soviet Kh-35 anti-ship missile, with substantially improved range and electronics.[2]
A single Kh-35 missile weighs 620 kilograms, of which 145 kilograms is the warhead.
A single R-360 missile weighs 870 kilograms, of which 150 kilograms is the warhead.[4]
# 21
Bocs, de semmit nem cáfoltál abból, amit írtam, egy 870 kilós rakéta nem lehet egy 620 kilós rakéta másolata.
A "based on" annyit jelent, hogy azon alapul, nem azt, hogy másolat.
Másrészt ha már az angol Wikipédiából idézel, ott azért azt is leírják, hogy jelentősen tovább lett fejlesztve.
# kürasszír
És a továbbfejlesztés minek számít ? Fogtak egy Szovjet fegyvert, és azt gondolták tovább / erősítgették.
# 23
Az F-106 Delta Dart is az F-102 Delta Daggeren alapult, mégsem ugyanaz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!