Melyik félnek drukkolsz leginkább jelenleg?
Nehéz erre a kérdésre válaszolni.
Oroszország agresszor ebben a játékban.
De, az ukrán rezsim magyarellenes.
Plusz, amerikai puccsal került hatalomra az egész bagázs 2014-ben.Nem legitim a kormányzásuk.
Az ukránoknak. Nem azért, mert annyira szeretem őket, hanem mert ebben az esetben ők a védekező fél, Oroszország az agresszor. Ha fordítva lenne és Ukrajna támadta volna meg Oroszországot, akkor az oroszoknak drukkolnék.
A legjobb lenne viszont ha abbahagynák a harcokat és nem lenne háború.
3
Igazad van, beleírhattam volna, de engem most inkább az érdekel hogy a két hadviselő fél közül melyik győzelmének örülnének jobban..ha beleírtam volna a "békét" is, gondolom akkor mindenki arra nyomott volna...
#7: A kisebbségek elnyomása és egy másik ország megtámadása között nagy különbség van. Másrészt az oroszok az ukrajnai orosz lakosságot is lövik. Pl Herszonban sem úgy tűnt, hogy a lakosok nagyon örülnének a "felszabadításnak", pedig ott többségében oroszok élnek.
Ezt a nácizást meg hagyjuk már, azóta jöttök ezzel a szöveggel, amióta Oroszország ezt propagálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!