Ha népszavazást tartanának a hadkötelezettség bevezetéséről, hogyan szavaznál?
6 hónap kötelező sorkatonai szolgálat, ez alól a mentális vagy fizikai tartós betegség jelenthet felmentést.
A középfokú tamulmányok végeztével kezdené meg minden fiatal férfi a szolgálatot- aki felsőfokú tanulmányokat folytat, halasztást nyerhet az egyetem végéig.
Aki nem hajlandó a 6 hónapos katonai szolgálatot teljesíteni, 18 hónapig köteles önkéntes munkát végezni a hadsereg kötelékében.
Hogyan szavaznál, ha népszavazás lenne erről a javaslatról?
Mi alapján vádaskodsz, hogy önálló tudásom nincs, hanem a Wikiről kopipéjsztelek ?
A személyeskedésetekre reagáltam, sorry.
Ez a baj az anonim kommenteléssel, hogy nem tudom, melyik kommentelő vagy, az 59-es kommentelő b*ssz* a csőrömet.
#5 - "Vagy hogy bizonyos helyzetekben be kell fogni a nagy pofámat, még akkor is, ha úgy érzem, nekem van igazam. Alapvető, hogy a parancsnoknak akkor is igaza van, ha nincs igaza."
Ez a legnagyobb probléma, hogy a katonák parancsokat teljesítenek, ostobák és gépek. Ez az, amire egy embert SOHA nem szabadna megtanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!