Ha valakinek nincsen magyarországi lakcíme, az hogyan kap a katonaságba behívót?
Ne fossal😀
Ha menni kell akkor menni kell 😀
Ne stresszelj ilyeneken 😀
Ha te háborús helyzetben szabotalod az ország hadsereget akkor nem csuknak le nyugi...kivisznek egy erdő szélére és tarkón lőnek 🤷🏻♂️
Ennyire hülye nem lehetsz komolyan 🤦🏻♂️
7
Inkább lőjenek tarkón, mint hogy pár politikus miatt harcba menjek..kegyesebb halál, mint hogy mondjuk gyomron lőnek és elvérzek ott a csatatéren.
8
Szerintem a hazáért meghalni és elverezni egy csatamezőn kegyesebb mint az, hogy árulóként a saját népem /társaim végeznek ki és földelnek el egy erdő szélén...
De ahogy te érzed, én nem vitatkozom veled 🙂
Engem hiába soroznának be, én elmenekülnék. Ha elkapnak és besoroznak akkor megvárom, hogy fegyverhez jussak és magammal viszem a besorozóimat a halálba. A fegyver kiegyenlíti az erőviszonyokat. Nem csak ők tudnak engem lelőni, hanem én is őket. Például:
Egyébként úgy is lehet szabotálni a hadsereget/egységedet, hogy az nem derül ki. Pl. szándékosan mellé lősz, szándékosan nem lövöd le az ellenséget, csak pazarlod a lőszert.
Amúgy én az erdőn keresztül, a zöldhatáron menekülnék el az országból a sorozás elől.
Én olyan társadalomért nem harcolok, ami igazságtalan. Például ha a nők nem hadkötelesek, de van szavazati joguk; a nők sokkal hamarabb mehetnek nyugdíjba, pedig a férfiak sokkal többet dolgoznak és sokkal hamarabb halnak meg; ha gyilkosságért halálbüntetés helyett csak pár év börtönt kap az elkövető, stb. Tele van igazságtalansággal a társadalom, és a társadalom ezt támogatja. Az emberek eredendően gonoszok. Ha rajtam múlik akkor hagyom kihalni a társadalmat, én nem vagyok hajlandó védeni. Egy feminista nőközpontú társadalomért nem vagyok hajlandó harcolni.
Itt van két tökéletes videó erről a sorkatonaság megtagadása, behívó megtagadása témáról. Örülök, hogy vannak még értelmes gondolkodású férfiak a világon.
odysee.com/@Undead_Chronic:4/ukrainian-feminism-where-men-die-and:f
odysee.com/@Undead_Chronic:4/american-women-are-scared-that-men-won't:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!