Ha valakinek nincsen magyarországi lakcíme, az hogyan kap a katonaságba behívót?
10-es szíved joga hogy mit csinálsz 🤷🏻♂️
De azzal mit érsz el hogy megölöd a társaid csak azért mert te nem akarsz katona lenni? Megölöd azért valakinek a fiát/testvérét/apját mert te nem akarsz katona lenni?
Azt is megteheted hogy szándékosan mellé lősz és nem lövöd le az ellenséget. De akkor téged lőnek le nagyon hamar, mert az ellenség nem fogja a te véleményed osztani.
Ő azért van ott hogy téged megöljön.
Szerinted az igazságtalan hogy neked harcolnod kell de a nőknek nem? 😂
Hát barátom, helyetted szerintem szívesebben is látnék a lövészárokban egy nőt magam mellett 😂
A nők akiket ismerek tökösebbek és keményebbek is mint te...
És amúgy a sorkatonaságot én sem tartom jó ötletnek. Nem akarok én bohockodni ott hónapokig vagy évekig mert van jobb dolgom is.
De ha arról van szó hogy megtamadnak minket és meg kell védenem a hazámat, családomat akkor megyek és megteszek amit tudok.
Nem fogok picsogni, hogy hát de nekem miért kell harcolni ha nőknek nem,meg hogy szándékosan mellé lövök...wtf XD
Ha megtamadnak Magyarországot te egy percet se várj, menekülj minél hamarabb mert téged vagy az ellenség vagy a saját társaid ölnek meg nagyon gyorsan 😀
9
Melletted se robbant fel még egy légrugó se, puskalövést is max a COD ból ismered..
Jó sok a szájhős itt..
Kérdező nyilván ismersz ingem hogy ilyeneket írsz 😂
Attól mert te egy ilyen beszari punci vagy, attól még más nem biztos hogy ugyanúgy az 😀
Ásd el magad öcsi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!