Van olyan ismerősöd, aki kapott behívót?
Figyelt kérdés
Melyik város?
Hány éves?
Milyen katonai előélete van?
Mi állt a behívóban?
Köszi.
2022. márc. 25. 00:42
11/20 A kérdező kommentje:
11: Már ezerszer felrobbant volna a Föld (lett volna atomrobbanás), ha nem avatkoznak bele földöntúliak, égiek. Őrültek irányítják ezt a bolygót fizikai szinten, de nincs nekik minden megengedve.
2022. márc. 25. 03:04
12/20 anonim válasza:
Így van, behívót sem küldhetnek, szóval nyugodjál le.
13/20 A kérdező kommentje:
10: Lehet, hogy lassan csomagolhatsz, mert már zörög a haraszt, mint látod.
2022. márc. 25. 03:08
14/20 Humor Herold válasza:
Szóval akkor ha baj lesz is lesz egy folyamata a dolgoknak. Harcol majd a honvédség, a NATO, aztán jöhetnek az önkéntesek, majd a katonai múlttal rendelkezők, és ezután a 18 és 50 közötti férfi lakosok fiataltól idős sorrendben. Ha a számításaim nem csalnak, akkor így közel a 40-hez kb az 5.napon már kapnám is a behívót!
15/20 anonim válasza:
Ha nagyon gáz a helyzet, de, küldhetnek behívót. De az egyszerű népet fogják legutóbb behívni.
#3 Kapott a fenét, csak te meg idézést ne kapj rémhírterjesztésért.
16/20 anonim válasza:
Történt valami az éjszaka, amiből kimaradtam?
Hadat üzentünk valakinek? Vagy minket támadtak meg?
18/20 anonim válasza:
Én is kaptam. 1996 februárjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!