Adolf Hitler miután érezte, hogy elbukja a háborút egy űrhajóval kilőtte magát a Hold sötét oldalára? Sok ismerősöm ezt mondja.
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 18:24
1/14 anonim válasza:
Igen,erre van a legnagyobb esély.
3/14 anonim válasza:
Nem teljesen.
Először Spanyolországba ment,onnan Argentínába,majd az északi sarka.
Az északi sarkon volt a titkos bázis,onnan ment a holdra.
4/14 anonim válasza:
Igen, én vagyok az, a Holdról írok.
5/14 anonim válasza:
Szerintem csak ágyuval akarták kilönni, de nem volt elég erős, ezért csak berobogott a kukoricásba és azóta ott él. Néha elvisz egy-két tehenet és gyíkokkal riogatja a zsidó gyerekeket.
6/14 anonim válasza:
Adolf Hitler ellenségeinek a második világháború után egy bő évtized kellett ahhoz, hogy egy nyomorult műholdat a világűrbe juttassanak (1957). Ha ehhez (mit ehhez, ugyan már, ha ő csak néhány hónapra elegendő élelemmel és vízzel eljutott a Holdig, a '69-es Apollo-programot kenterbe verte) Adolf Hitlernek már a második világháború alatt megvolt a rakétatechnikája, miért nem inkább a világháborút nyerte meg? Azért az egy nagyon hülye hadviselés, hogy valakinek kb. csodafegyverek vannak a kezében, de elmegy inkább holdkőzetet aszalni. A másik megoldás az, hogy nem a hitleri hadviselés volt nagyon hülye, hanem a sok ismerősöd elméletei. Szerintem ez utóbbi a helyzet.
7/14 anonim válasza:
A libsevik propaganda miatt hiszik azt sokan hogy a németek vesztésre álltak.
Ha még pár hónapig vagy évig bírják akkor győznek.
8/14 anonim válasza:
7."Ha még pár hónapig vagy évig bírják akkor győznek."
Sőt, akkor is győztek volna,hogyha nem veszítenek.
9/14 anonim válasza:
#7 Sőt, akkor is győznek, ha a semmiből előbukkan egy halálcsillag és Hitler szétlöveti vele Washingtont meg Moszkvát és minden mást 100km-es körzetben.
10/14 anonim válasza:
"akkor is győznek, ha a semmiből előbukkan egy halálcsillag és Hitler szétlöveti vele Washingtont meg Moszkvát„
Tervezett egy olyat is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!